ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mă gândesc așa că ...mai mult ca sigur nu există vreo legătură între vaccinuțul de coviduț și variola maimuței.

Adică cine s-ar risca să lanseze pe piață un vaccin care nu a fost testat suficient de mult timp și mai ales că nu se cunosc reacțiile pe termen lung. Tocmai de asta mă întreb dacă pacienții cu variolă sunt vaccinați sau nu. Dar nu cred că există întrebarea asta la vreun triaj. Adică de ce ar fi? Doar vaccinul este "sigur" nu?

Păi dacă ar fi adevărată această teorie, ar fi grav. Întâmplarea ar face ca afirmațiile starețului de la Neamț să se împlinească. Știți, acele afirmații de care au râs unii și alții. Păi da, ar fi grav pentru că râsetele lor s-ar putea transforma în lacrimi.

Dar nu...sigur nu este adevărat. Adică bineînțeles, doar nu ar declara OMS-UL că bubele apar din cauza unui ser. Doar ar sări toată lumea în capul lor nu? Ar începe oamenii să ceară despăgubiri și pedepse.

Mai mă gândesc că, vorba colegului de presă Paul Gabriel Andrei , poate se caută o nouă pandemie. Strategii noi, seruri noi, alte cheltuieli, alte cercetări, alte restricții și obligații. Până la urmă poate pandemia de covid nu și-a atins targetul.

Sigur, toate cele afirmate mai sus reprezintă o ficțiune. Orice asemănare cu realitatea este doar o întâmplare.