ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Editorii de la Epoch Times au publicat un raport exploziv în care afirmă că au primit e-mailuri care ar dezvălui că Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA) și National Institutes of Health (NIH) au studiat în secret despre problemele neurologice apărute la oameni după vaccinarea anti-COVID-19 (Analiză de Brian Shilhavy, de la Health Impact News).

 „Două agenții americane au studiat în secret despre problemele neurologice care au apărut la persoanele care au făcut vaccinuri anti-COVID-19, a descoperit The Epoch Times.

Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA) și Institutele Naționale de Sănătate (NIH) au desfășurat proiecte de cercetare separate despre problemele neurologice post-vaccinare, care s-au manifestat prin simptome precum paralizie facială și ceață pe creier și au fost legate, în unele cazuri, de vaccinuri,potrivit e-mailurilor consultate de The Epoch Times.

Un demers pentru a înțelege o problemă pe care experți din întreaga lume fac eforturi să o înțeleagă este efectuat de dr. Janet Woodcock, care a fost comisar interimar al FDA până pe 17 februarie.

Woodcock, acum director adjunct principal al FDA, evaluează personal efectele secundare neurologice ale vaccinurilor COVID-19, începând cu cel puțin 13 septembrie 2021, conform e-mailurilor, [simptome] dintre care multe nu au fost raportate anterior. De asemenea, epidemiologii de la FDA adună date pentru a analiza aceste efecte secundare, potrivit mesajelor dr. Peter Marks, un alt oficial de top al FDA.

Între timp, o echipă de la Institutul Național de cercetare în Tulburări Neurologice și AVC (NINDS) al NIH a început să consulte, de la începutul anului 2021, pentru un studiu, pacienți care au raportat leziuni cauzate de vaccin, după ce a primit plângeri la scurt timp după lansarea campaniilor de vaccinare. O parte dintre pacienți au fost examinați personal la unitatea din Bethesda, Maryland.

Niciunul dintre rezultatele consultărilor sau dintre studii nu pare să fi fost anunțat, iar oficialii din domeniul sănătății au relatat puțin despre ele în spațiul public, în ciuda recunoașterii tot mai mari din partea experților că cel puțin unele probleme [neurologice] sunt legate de vaccinuri (Articolul complet se poate citi aici)”

O examinare a datelor din Sistemul de Raportare a Evenimentelor Adverse în urma Vaccinurilor (VAERS), sistem aparținând FDA și CDC, confirmă că numărul deceselor și vătămărilor cauzate de problemele neurologice în urma vaccinurilor anti-COVID-19 a crescut vertiginos, comparativ cu aceleași evenimente adverse raportate în ultimii 30 de aniîn urma tuturor vaccinurilor aprobate de FDA.

Deși niciuna dintre agențiile de sănătate din SUA nu au făcut publice cercetările lor despre aceste leziuni neurologice post-vaccin, mai multe reviste medicale au făcut acest lucru.

Vaccinurile experimentale împotriva COVID-19, cărora li s-a acordat în mod ilegal o autorizație de utilizare de urgență, ar fi trebuit scoase imediat de pe piață cu cel puțin un an în urmă.

Oare acești criminali din industria farmaceutică, care au plătit miliarde de dolari pentru ca produsele lor să fie aprobate de FDA, vor răspunde în fața justiției pentru crima în masă pe care au provocat-o?

Creștere cu aproape 3000% a leziunilor neurologice în urma vaccinurilor COVID-19

Potrivit Clinicii Cleveland, „neuropatia” este:

„deteriorarea sau disfuncția unuia sau mai multor nervi, ceea ce de obicei cauzează amorțeală, furnicături, slăbiciune musculară și durere în zona afectată. Neuropatiile încep adesea în mâini și picioare, dar și alte părți ale corpului pot fi afectate.

Neuropatia, denumită adesea neuropatie periferică, indică o problemă în sistemul nervos periferic. Sistemul nervos periferic este rețeaua de nervi din afara creierului și măduvei spinării. Creierul și măduva spinării alcătuiesc sistemul nervos central. Cele două sisteme lucrează împreună în acest mod: sistemul nervos central constituie stația centrală. Este centrul de control, nodul din care vin și pleacă toate trenurile. Sistemul nervos periferic este reprezentat de căile care se conectează la stația centrală. Căile (rețeaua de nervi) permit trenurilor (semnalele de informații) să circule către și dinspre gara centrală (creierul și măduva spinării).

Neuropatia apare atunci când celulele nervoase, numite neuroni, sunt deteriorate sau distruse. Acest lucru perturbă modul în care neuronii comunică între ei și cu creierul. Neuropatia poate afecta un nerv (mononeuropatie) sau un tip de nervi, o combinație de nervi dintr-o zonă limitată (neuropatie multifocală) sau mai mulți nervi periferici din tot corpul (polineuropatie).” (Sursa)

Pentru a stabili numărul de leziuni neurologice și de decese care au loc după vaccinurile COVID-19 și apoi a le compara cu datele istorice din ultimii 30 de ani, raportate după toate celelalte vaccinuri aprobate de FDA, a trebuit să efectuăm mai multe căutări în VAERS.

Astfel că am început prin a căuta în VAERS toate simptomele care conțineau „neuro” în urma vaccinărilor anti-COVID-19 și au rezultat 9.799 de cazuri până la cea mai recentă înregistrare de date în VAERS, adică până pe 11 februarie 2022.

După cum se poate vedea din tabelul de mai sus, în 14 luni de la autorizarea utilizării de urgență a vaccinurilor COVID-19, din cele 9.799 de cazuri raportate, s-au înregistrat 150 de decese, 1.521 de dizabilități permanente, 2.463 de vizite la unitățile de Urgență și 3.359 de spitalizări (Sursa [1]).

Prin comparație, în cei peste 30 de ani anteriori, începând cu 1990, când a fost înființat VAERS, folosind exact aceeași căutare pentru fiecare simptom conținând „neuro”, am obținut ca rezultat 8.492 de cazuri pentru TOATEvaccinurile aprobate de FDA în ultimii 30 de ani, la un loc(Sursa [2])

Mediile anuale arată astfel:

8399 de cazuri de leziuni neurologicepe an în urma vaccinurilor pentru COVID-19.

283 de cazuri de leziuni neurologice pe an după toate vaccinurile aprobate de FDA combinate.

Aceasta înseamnă o creștere cu 2.867% a leziunilor neurologice în urma vaccinurilor anti-COVID-19, în comparație cu toate celelalte vaccinuri aprobate de FDA.

Creștere cu peste 3000% a cazurilor de paralizie în urma vaccinurilor COVID-19

Există, desigur, și alte simptome considerate afecțiuni neurologice care nu conțin cuvântul „neuro” în numele bolii.

Paralizia Bell, paralizia facială, este un simptom care a fost raportat frecvent în urma vaccinurilor COVID-19 și este considerat leziune „neurologică”.

Astfel că am căutat în VAERS toate cazurile de orice fel de „paralizie” în urma vaccinurilor COVID-19 și am primit un rezultat de 6.717 cazuri.

După cum se poate observa din tabelul de mai sus, în 14 luni de la autorizarea utilizării în regim de urgență a vaccinurilor pentru COVID-19, din cele 6.717 cazuri raportate, s-au înregistrat 21 de decese, 645 de dizabilități permanente, 2.188 de vizite la unitățile de Urgență și 779 de spitalizări.

Prin comparație, în cei peste 30 de ani anteriori, începând cu 1990, când a fost înființat VAERS, utilizând exact aceeași căutare pentru fiecare simptom conținând cuvântul „paralizie”, am obținut un rezultat de 4.973 de cazuri pentru TOATE vaccinurile aprobate de FDA pentru toți ultimii 30 de ani.

Mediile anuale arată astfel:

5757 de cazuri de „paralizie” pe an în urma vaccinurilor COVID-19.

166 de cazuri de „paralizie” pe andupă toate vaccinurile aprobate de FDA combinate.

Aceasta înseamnă o creștere cu 3.368% a cazurilor de paralizie în urma vaccinurilor anti-COVID-19, în comparație cu cazurile legate de toate celelalte vaccinuri aprobate de FDA.

Creștere cu peste 2000% a cazurilor de scleroză după vaccinările anti-COVID-19

O altă leziune neurologică care a fost raportată în urma vaccinurilor anti-COVID-19 este scleroza multiplă (SM).

Astfel că am căutat în VAERS toate cazurile de „scleroză” în urma vaccinurilor anti-COVID-19 și am primit un rezultat de 1.836 de cazuri. 

După cum puteți vedea din tabelul de mai sus, în 14 luni de la autorizarea de urgență a vaccinurilor anti-COVID-19, din cele 1.836 de cazuri de scleroză, s-au înregistrat 129 de decese, 242 de dizabilități permanente, 377 de vizite la Urgență și 801 de spitalizări.

Comparativ, pentru cei peste 30 de ani anteriori, începând cu 1990, când a fost înființat VAERS, utilizând exact aceeași căutare pentru fiecare simptom care conține cuvântul „scleroză”, am obținut un rezultat de 1.842 de cazuri pentru TOATE vaccinurile aprobate de FDA în toți cei 30 de ani anteriori.

Mediile anuale arată astfel:

1.574 de cazuri de scleroză pe anîn urma vaccinurilor anti-COVID-19.

61 de cazuri de scleroză pe andupă toate vaccinurile aprobate de FDA combinate.

Aceasta înseamnă o creștere cu 2480% a cazurilor de scleroză în urma vaccinurilor anti-COVID-19.

Creștere cu 68.000% a accidentelor vasculare cerebrale ca urmare a vaccinărilor anti-COVID-19

Nimic, însă, nu se compară cu creșterea dramatică a vătămărilor raportate în urma vaccinărilor anti-COVID-19 reprezentate de accidentele vasculare cerebrale. Deși este probabil adevărat că nu toate accidentele vasculare cerebrale intră în categoria leziunilor „neurologice”, creșterea este uluitoare.

Am căutat în VAERS toate simptomele care conțin „accident vascular cerebral” în urma vaccinurilor COVID-19 și a am primit rezultatul de 2.783 de cazuri.

Comparativ, pentru cei peste 30 de ani anteriori, începând cu 1990, când a fost înființat VAERS, folosind exact aceeași căutare pentru fiecare simptom care conține „accident vascular cerebral”, am obținut un rezultat de doar 104 de cazuri cauzate de TOATE vaccinurile aprobate de FDA în toți cei 30+ de ani.

Mediile anuale arată astfel:

2385 de cazuri de accidente vasculare cerebrale pe an în urma vaccinurilor anti-COVID-19.

3,5 cazuri de accidente vasculare cerebrale pe an după toate vaccinurile aprobate de FDA combinate.

Aceasta înseamnă o creștere uluitoare de 68.043% a cazurilor de accident vascular cerebral ca urmare a primirii vaccinurilor anti-COVID-19!

 

Am efectuat această căutare și am verificat cifrele de mai multe ori, deoarece pur și simplu nu îmi părea posibil să existe o creștere atât de mare a cazurilor de accidente vasculare cerebrale.

Astfel că am folosit un alt termen de căutare, „ischemic”, deoarece acesta este un termen medical comun asociat cu accidentele vasculare cerebrale. L-am folosit pentru a afla dacă oamenii au început să folosească termeni diferiți de când au început vaccinările anti-COVID-19, ceea ce ar explica această creștere dramatică.

Iată rezultatele:

4.575 de cazuri în care vaccinul este anti-COVID-19, iar simptomul „ischemie”.

351 de cazuri cauzate de TOATE vaccinurile din ultimii 30+ de ani, cazuri în care simptomul a fost „ischemie”.

Mediile anuale:

3921 de cazuri pe an în urma vaccinurilor anti-COVID-19.

11,7 cazuri pe an după toate vaccinurile combinate aprobate de FDA.

Aceasta înseamnă, de asemenea, o creștere uluitoare de 33,413% a cazurilor de ischemie în urma vaccinurilor anti-COVID-19.

Ce nu spun publicului FDA și NIH, dar au spus alții

După cum ne putem imagina, numărul imens al acestor vătămări nu ar putea trece neobservat și, mulțumită articolului din Epoch Times, știm acum că guvernul SUA este la curent cu aceste cifre și le-a studiat în secret, fără a comunica aceste lucruri publicului.

Dar alte publicații medicale au publicat câteva studii despre leziunile neurologice survenite în urma vaccinurilor anti-COVID-19. Acestea sunt studii publicate în reviste medicale, menționate în Biblioteca Națională de Medicină a Guvernului SUA.

- Manifestarea clinică inițială a sclerozei multiple după imunizarea cu vaccinul Pfizer-BioNTech anti-COVID-19 – Journal of Neuroimmunology 

- Paralizii multiple ale nervilor cranieni în urma vaccinării împotriva COVID-19 - Raport de caz –Acta Neurologica Scandinavica

- O formă rară de scleroză multiplă nediagnosticată după vaccinul anti-COVID-19 – Journal of Community Hospital Internal Medical Perspectives

- Raport de caz: recidivare a sclerozei multiple după vaccinarea împotriva SARS-CoV2: o serie de cazuri clinice – Frontiers in Neurology

- Agravări ale simptomelor de boli imuno-mediate sau debut de boală imuno-mediată la 27 de subiecți după vaccinarea ARNm/ADN pentru SARS-CoV-2 – Journal Vaccines

- Cazuri de nevrită optică/chiasmatică bilaterală acută cu mielită transversală longitudinal extensivă în scleroza multiplă stabilă de lungă durată după vaccinarea pe bază de vectori împotriva SARS-CoV-2 – Journal of Neurology

Acesta este doar un exemplu de listă și nu este în niciun caz completă.

De asemenea, pe site-ul The Covid Blog se găsesc poveștile mai multor persoane care au suferit sau au murit din cauza unor leziuni neurologice dezvoltate în urma primirii vaccinurilor anti-COVID. Iată câteva dintre ele:

Maurilio Ribeiro, cântărețul brazilian de 28 de ani, a suferit un accident vascular cerebral pe scenă, a murit la șase săptămâni după a doua injecție cu vaccinul ARNm Pfizer

Emma Burkey, o tânără de 18 ani din Las Vegas, care a determinat suspendarea temporară a vaccinului Johnson & Johnson în SUA, se mișcă cu un cadru ajutător pentru umblat și în scaunul cu rotile

Chantal Uren, un ofițer de poliție din Australia de Vest, în vârstă de 37 de ani, suferă de paralizie Bell, anevrism rupt și accident vascular cerebral la două săptămâni după injectarea cu vaccinul ARNm Pfizer

Brad Malagarie, un bărbat de 43 de ani din Mississippi, a suferit un atac cerebral și a paralizat la câteva ore după injectarea cu vaccinul experimental Johnson & Johnson

Julie Ann Nobles, o femeie din Colorado,a dezvoltat paralizie Bell, a suferit convulsii incontrolabile după injectarea cu vaccinul experimental ARNm Moderna

Rachel McKinney, lucrătoare britanică în vârstă de 35 de ani din domeniul sănătății a dezvoltat scleroză multiplă și a murit la trei luni dupăprimirea de doze de vaccin ARNm Pfizer

Victor Dominello, deputat australian, a fost diagnosticat cu paralizie Belldupă ce telespectatorii au observat că avea pleoapa căzută a unui ochi în timpul unei conferințe de presă; totuși, a făcut și a doua doză de AstraZeneca

Katrina Hermez, o britanică de 28 de ani, care suferă de paralizie episodică, convulsii și amnezie disociativă după ce a făcut injecția ARNm Pfizer, spune „Îmi doresc viața înapoi”

Jolene Kolenosky, o femeie canadiancă de 39 de ani, care s-a injectat pentru că voia să călătorească, a murit la patru zile după injectare

Jennifer Gibson, o femeie canadiancă, a dezvoltat paralizia Bell la două săptămâni după injectarea cu AstraZeneca, totuși îi încurajează pe alții să se vaccineze

Israel: Cel puțin patru morți, iar 13 persoane au dezvoltat paralizia Belldupă vaccinurile Pfizer anti-COVID-19

Este posibil ca FDA și NIH, despre care știm că sunt controlate de companiile farmaceutice, să cerceteze aceste leziuni neurologice apărute în urma vaccinurilor anti-COVID-19 pentru a dezvolta noi medicamente pentru tratarea acestor afecțiuni, și nu pentru a avertiza publicul, ceea ce ar face ca mai puțini oameni să se vaccineze?

Acest raport scris și publicat recent de Fierce Pharma ar putea indica răspunsul la această întrebare.

Compania Azurity a obținut aprobarea FDA pentru medicamentul său cu aromă de struguri împotriva sclerozei multiple:

„Piața pentru noi formule de baclofen ia avânt. La câteva săptămâni după ce Saol Therapeutics a obținut aprobarea pentru granulele sale orale cu aromă de căpșuni, Azurity Pharmaceuticals a primit autorizația FDA pentru o suspensie orală destinată aceluiași segment de piață.

Medicii prescriu baclofen pentru tratarea spasmelor musculare și a rigiditatății musculare la pacienții cu scleroză multiplă și cu leziuni ale măduvei spinării. Totuși, introducerea cantității stabilite de medicament în canalul rahidian și formulele de tablete au anumite limitări. Tabletele nu sunt recomandate pentru persoanele care au dificultăți în înghițire, iar injecțiile, deși favorizează pătrunderea mai eficientă a medicamentului în zonele vizate, sunt dureroase.

În ultimele două luni, două noi opțiuni au câștigat aprobare în SUA. Azurity este cel mai recent intrat pe piață, câștigând aprobarea FDA pentru o formulă de baclofen suspensie orală cu aromă de struguri pentru utilizare în tratarea spasticității cauzate de scleroza multiplă.

Produsul, marca Fleqsuvy, este disponibil în sticle de 120 ml sau 300 ml la o concentrație de 5 mg per ml. Azurity prezintă Fleqsuvy drept cea mai concentrată formulă de baclofen lichid oral aprobată de FDA. Potrivit Azurity, concentrația Fleqsuvy este benefică pentru pacienții care au dificultăți de înghițire, deoarece permite prescrierea celui mai mic volum pentru acești pacienți.

Aprobarea vine la două luni după ce FDA a autorizat granulele orale de baclofen cu aromă de căpșuni de la Saol. Granulele Saol, vândute sub numele de Lyvispah, sunt disponibile în cutii cu doze de 5 mg, 10 mg și 20 mg și sunt aprobate pentru administrare cu sau fără apă, cu alimente moi și prin tuburi de hrănire enterală.” (Sursa)

Aspectul trist aici este că medicamentele cu aromă de fructe sunt adesea destinate copiilor, în special grupului de vârstă pediatric. Având în vedere că vaccinul Pfizer anti-COVID-19 se așteaptă să fie aprobat pentru bebeluși și copiii mici, pentru copiii între 5 și 11 ani fiind aprobat recent, este acesta un indiciu cu privire la ceea ce ei se așteaptă să se întâmple în viitorul apropiat?

A se vedea și (VIDEO În memoria victimelor vaccinurilor Covid

41.834 de morți, 3,9 milioane de persoane vătămate în urma vaccinurilor anti-COVID în Baza europeană de date, în timp ce numărul de decese în rândul militarilor din SUA a crescut cu 1100%

Traducere de Irina Bazon

Sursa: Health Impact News