ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un studiu în curs de publicare, actualmente postat pe serverul de specialitate medRxiv, demonstrează că vaccinul ARNm Pfizer dereglează nu doar sistemul imunitar adaptiv ci și pe cel nespecific sau înnăscut, pe care efectiv îl reprogramează. În timp ce răspunsul imunitar înnăscut față de liganzii TLR4 și TLR7/8 a fost mai scăzut după vaccinarea BNT162b2, răspunsul citokinelor (inflamator) la ciuperci a fost mai puternic.

 

Această dereglare profundă a răspunsului imunitar natural ar putea explica creșterea recentă masivă a numărului de îmbolnăviri cu COVID dar și cu alți viruși și bacterii în populațiile vaccinate, comentează Dr. Mercola.în articolul său, din 17 decembrie, „Pfizer Vaccine Reprograms Both Adaptive and Innate Immune Responses”, un rezumat al celui semnat de dr. Jessica Rose. Totul e în titlu, scrie doctorița disidentă, cu trimitere la studiul de pe site-ul de specialitate susținut de BMJ și Yale: „The BNT162b2 mRNA vaccine against SARS-CoV-2 reprograms both adaptive and innate immune responses”.

 

Mai mult decât atât, ar putea afecta răspunsul la alte vaccinuri, ca de exemplu cel antigripal, un efect de altfel cunoscut ca interferență vaccinală.

 

ÎMBOLNĂVIREA COPIILOR

 

Deoarece copiii au sisteme imunitare înnăscute foarte puternice, impactul serurilor genetice experimentale asupra acestei populații ar putea fi - din cauza posibilității unei reacții exagerate la stimulul vaccinal - absolut dezastruos din punct de vedere epidemiologic, cu inflamație cronică și autoimunitate aproape omniprezente.

 

Bolile inflamatorii se vor adăuga multitudinii de probleme pe care serurile ARNm COVID le pot cauza- leziuni permanente pe creier și sistemul nervos, miocardite, cheaguri de sânge și sterilitate - ceea ce va duce la îmbolnăvirea cronică și multi-dimensională a generații întregi.

 

DEPENDENȚĂ DE VACCIN

 

În "Raportul privind supravegherea vaccinurilor împotriva COVID-19 Săptămâna 42” Agenția pentru Securitate Sanitară din Marea Britanie (organizație guvernamentală) arată că "Nivelurile de anticorpi N par a fi mai mici la persoanele care dobândesc infecție în urma a două doze de vaccinare.” (pagina 23) În traducere liberă, revaccinări periodice vor fi necesare pentru cei o dată vaccinați pentru simplul motiv că aceștia nu mai pot produce anticorpi față de o componentă cu semnificație funcțională critică: proteina N (coaja virusului).

 

CLIENȚI PE VIAȚĂ AI COMPANIILOR FARMACEUTICE

 

Cu șanse crescute de a dobândi o boală autoimună, populația injectată cu serurile genetice COVID devine o piață extrem de profitabilă pentru companiile farmaceutice. Numărul cazurilor de boli autoimune va crește global cu aproape 9% în următorii 5 ani, estimează Piața de Diagnosticare a Bolilor Autoimune, de la 14,51 miliarde de dolari americani la 17,35 miliarde de dolari americani.

 

Această estimare este, în mod evident, conservatoare fiindcă nu ia în considerare valul de probleme generat de către așa-zisele vaccinuri COVID ale căror efecte pe termen lung nu au fost încă descoperite, și mai ales faptul că aceste probleme vor începe de la vârste fragede, pe măsură ce populația pediatrică este injectată cu serurile experimentale.