ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În Grecia începe să se vorbească din ce în ce mai mult despre efectele devastatoare ale vaccinării copiilor. Asta în timp ce Guvernul pregătește o nouă serie de vaccinare obligatorie în masă. Iată câteva cuvinte din alocuțiunea chirurgului pediatru Vasiliki Suleimanova (foto dreapta jos) cu ocazia unui eveniment de specialitate din Chalkida:

„Numărul copiilor care vin la Urgențe cu apendicită a crescut cu 300-400%, dar ceea ce m-a șocat este ceea ce am constatat din întâmplare. Într-o operație, când am deschis pentru a ajunge la apendice, am găsit țesuturile atât de alterate, fapt care m-a derutat teribil. Am avut foarte mari dificultăți în derularea intervenției chirurgicale deoarece aveam nevoie de instrumente pe care de obicei nu le folosim în cazurile chirurgicale pediatrice. A trebuit să mai deschidem un set de instrumente pentru adulți, pentru a putea să punem cârlige deoarece țesuturile efectiv nu mai rezistau.

Am găsit țesuturile copilului într-o stare asemănătoare jeleului. Așa ceva nu vedem decât la adulții cu unele afectiuni cronice severe, dar și aici e vorba de cazuri extrem de rare! Ca să înțelegeți, așa ceva vedem uneori la bolnavii de cancer cu tratamente multiple de chimioterapie și radioterapie.

Am fost șocată când am văzut o asemenea imagine la copii”.

Și continuă: „Ca să vă spun adevărul blanc, statutul vaccinării, în aceste cazuri, nu mă privește ca medic chirurg pediatru. Când am deschis și m-am uitat la ceea ce vedeam, nu știam dacă acest copil a fost vaccinat sau nu și, la început, nici măcar nu credeam că așa ceva poate exista, mă așteptam la efecte secundare complet diferite, mă așteptam la formarea cheagurilor de sânge, să zicem...”

Dan Diaconu - Telegram