ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ioan Aurel Pop, Președintele Academiei Române, a vorbit în urmă cu un an, la începutul campaniei de vaccinare, despre pandemie, vaccin și nu în ultimul rând, despre ce nu trebuie să uităm – valorile identității românilor, la Marius Tucă Show, amintește Ziua de Cluj.

„Eu fiind istoric am să zic așa o experiență a omenirii. Oamenii se obișnuiesc și cu răul. Al Doilea Război Mondial a durat șase ani și oamenii s-au obișnuit și cu răul. Nu e foarte bine pentru că ar trebui să scăpăm de pandemie. Dar pandemia aceasta ne-a ajutat să medităm asupra vieții. Unii intelectuali au lucrat mai bine.”, a declarat Ioan Aurel Pop în emisiunea lui Marius Tucă. 

 „Mi-e greu să fac un bilanț. Cred că anul acesta se va termina cu pandemia. Fac o paralelă cu gripa spaniola, care a durat mai puțin de un an jumătate și pe vremea aceea nu se lucra la vaccin, virusurile erau puțin cunoscute. Ca analogie cred că vaccinul va ajuta foarte mult, dar cred că și boala se va risipi, va trece în forme mai simple.”, a mai spus istoricul clujean.

„Ne îmbolnăvesc adunările mari, dar cinstirea morților face parte din omenie. În alte părti mortul este înmormantat, e cremat și dus ramâne. Mersul la biserică nu ține neapărat de bigotism. Popoarele nordice pot să nu mearga la biserică, nu se plange nimeni. Cred că atunci când autoritățile iau măsuri, să asculte și vocea bătrânilor și a tinerilor.”

„Da. Din secolul al XIX-lea până acum, mai ales dacă luăm secolul XX, ar fi fost sute de milioane de morți, dacă nu ar fi existat vaccinul. Reacțiile imediate sunt în proporție de 99,99 la sută normale iar reacțiile după 10 ani nu mă impresionează.”, a adăugat Ioan Aurel Pop.

Din păcate, la un an de la aceast interviu, se dovedește că foarte mulți din cei dublu sau triplu vaccinați, bazându-se pe faptul că sunt protejați vaccin, se îmbolnăvesc și ajung chiar și în spital, în loc să aibă în vedere tratamentul cu Ivermectină și Arbidol, Zinc, Selenium, Quercitină, Vitamina C și Vitamina D3, care ajută și întărește organismul și care s-a dovedit eficient în milioane, ba chiar miliarde de cazuri, dacă ne gândim la India.

Cu această ocazie îi dorim istoricului Ioan Aurel Pop La Mulți Ani și multă sănătate!