ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o dezbatere video între mai mulți experți, s-a explicat modul în care „transjecțiile” ARNm nu numai că provoacă leziuni fizice unor organe, dar lezează și micile capilare din creier, depășesc bariera hematoencefalică și, în cele din urmă, determină schimbări masive de personalitate. 

De asemenea, ei au discutat și despre modul în care vaccinurile ARNm afectează realmente voința unora dintre persoanele care le-au primit.

Potrivit Expose News, discuția a avut loc în timpul unei sesiuni https://icic.law/en/ a Comitetului Internațional pentru Investigarea Crimelor („ICIC”), care a avut loc luna trecută. Avocatul Dr. Reiner Fuellmich i-a intervievat pe profesorul Dr. Sucharit Bhakdi, Profesorul Dr. Karina Reiss, Dr. Naomi Wolf și Dr. Peter R. Breggin. 

Prof. Bhakdi și soția sa, Prof. Reiss, au vorbit despre efectele noii tehnologii din „vaccinul” ARNm care, potrivit planului susținătorilor, va deveni singurul „vaccin” disponibil în viitor și va înlocui vaccinul convențional – cum sunt cele pentru rujeolă, gripă etc.

Autorul și jurnalistul dr. Naomi Wolf a explicat cum este anulată, post-vaccinare, voința oamenilor în viața reală. Iar psihiatrul Dr. Peter Breggin a evidențiat asemănarea tulburătoare între efectele ARNm asupra minții umane și efectele lobotomiei, astfel încât această campanie de „vaccinare” s-a dovedit a fi, dincolo de orice îndoială, drept una dintre cele mai brutale crime împotriva umanității comise vreodată.

Cei mai mulți oameni cunosc despre lobotomie doar din filmul „One Flew Over the Cuckoo’s Nest”, deși criza Covid a dezvăluit că nimic nu poate fi mai sinistru sau înfiorător decât ceea ce Big Pharma a proiectat și a inclus în produse care sunt destinate să injecteze populații în masă sub eticheta de „vaccin”.

Acest video cu discuțiile conține detalii și imagini pe care unii spectatori nu se vor simți confortabil să le vizioneze. Dar este foarte important pentru noi toți să știm și să înțelegem efectele pe care aceste seruri ARNm le au asupra corpului și minții celor care le-au primit. Abia atunci vom putea înțelege de ce atât de mulți oameni care au primit aceste injecții nu mai pot fi receptivi la ceea ce spunem noi – cei necontaminați de ARNm din aceste seruri experimentale.