ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vor fi înșelați și dintre cei aleși... prin minciună, frică, amăgire...

Astfel, cei ce se vaccipează acum primesc nu numai conținutul din lichid (ținut la secret 55 de ani - de ce oare nu avem dreptul să știm ce băgăm în noi?; orice om inteligent trebuie să fie interesat ce își introduce în organism!), ci și minciunile propagandei - marea minciună din spatele vaccinului. Intră astfel în comuniunea celor care s-au „împărtășit” cu serul experimental și devin parte intrinsecă a produsului minciunii. Adică prin manipulare, frică, amenințări și constrângeri, oamenii renunță la libertatea și demnitatea chipului nemuritor al lui Dumnezeu, alterându-și iremediabil și structura genetică, nu doar viziunea antropologică.

Întrebare: când trăiești în minciună (refuzând să vezi statisticile sinistre ale afectelor adverse și mărturiile/avertizările unor eminenți oameni de știință sceptici față de aceste "vaccinuri" experimentale) și o mai și propovăduiești (cu forța coerciției chiar), mai poți zice că ești cu Hristos - Adevărul și că Îl slujești? Nu e chiar o trădare a Lui, mai ales dacă te și împărtășești cu Sfintele Taine, având impresia (injectată de propagandă) că faci bine? 

Un oarecare domn Vaxnescu, deși se definește drept „nespecialist” dar recomandă obsesiv o procedură medicală cu seruri experimentale, insistă în a dezavua superior orice informație despre faptul că așa-zisul vaccin Covid are legătură cu practici anti-creștine și anti-umane, ca uciderea pruncilor prin masacrarea lor. Da, masacrați de vii. Pentru că celulele necesare experimentelor medicale sunt extrase din pruncii avortați vii.

Același nespecialist insistă prin repetiție spiralată în a îndemna orwellian boborul needucat, precar și „analfabet religios”, să asculte de medici. „Sunt nespecialist, vaccinați-vă, lăsați erorile celor două exemple celebre din Biserică care nu sunt mlădițe vii ale lui Hristos ci uscături inevitabile (!); ascultați de medici!”, ne zice domnul Vaxnescu. Uitați de libertatea de alegere!

I-am urmat sfatul.

N-am mai ascultat de mari duhovnici ai Ortodoxiei române, în mod sigur niște „analfabeți religioși”, care spun că „o substanță creată prin crimă, prin omorârea unor suflete care nu se pot apăra, nu poate avea efect benefic asupra organismului uman, ci unul dăunător.” Nu mai contează că „orice substanță sau soluție introdusă în trupul uman, care este nocivă pentru acesta, este păcat, pentru că trupul creat de Dumnezeu este templu al Duhului Sfânt, fiindcă „a suflat în el suflare de viață, prin care este prezentă în el lumea duhovnicească” (Sf. Iustin Popovici); cu atât mai gravă este situația în cazul în care Toate vaccinurile pentru virusul COVID-19 sunt produse și/sau testate cu linii celulare care au provenit de la un copil avortat..”

Dacă nu ne plac duhovnicii ortodocși, oare prelații catolici or fi mai puțin „analfabeți religios”? Pentru că au ajuns unii dintre ei să i se opună fățiș papei, care, la fel ca conul Vaxnescu, susține Marea Vaccinare.

Arhidioceza catolică de New Orleans a transmis la începutul anului că „trebuie să instruiască catolicii asupra faptului că cel mai recent vaccin din Janssen / Johnson & Johnson este compromis din punct de vedere moral, deoarece utilizează linia celulară derivată din avort în dezvoltarea și producția vaccinului, precum și testarea lui.

De asemenea, Conferința Episcopilor Catolici din SUA (USCCB) a emis la rândul ei mai multe note pentru catolicii americani afirmând că vaccinurile Pfizer-BioNTech și Moderna au legătură cu crima avortului, dat fiind că vaccinurile lor au folosit linii celulare extrase din țesut obținut din două avorturi care au avut loc în anii 1960 și 1970 și care au fost adesea replicate de atunci. „Vaccinul AstraZeneca este mai compromis din punct de vedere moral, deoarece linia de celule HEK293 a fost utilizată în etapele de proiectare, dezvoltare și producție ale acelui vaccin”, a mai afirmat Conferința Episcopilor Catolici din SUA.

De notat că dl. Vaxnescu ține să ne bage în față, pe diferite canale unde militează când cu crucea când cu steaua pentru vaccinare, un oarecare cercetător de la Oxford, uitând să menționeze că universitatea în cauză este co-producătoare a serului experimental AstraZeneca, în al cărui prospect orice atrofiat moral poate citi: „Produs în celule renale de embrion uman modificate genetic (HEK), linia celulară 293 și prin tehnologia ADN recombinant. Acest medicament conține organisme modificate genetic (OMG).

Dar să ne concentrăm pe medici. Nu înainte de a aminti, pentru prizatorii în doză dublă sau triplă de Pfizer, că o angajată a companiei a dezvăluit discuțiile secrete despre EMBRIONII UMANI din vaccinul PFIZER: „Dorim să evităm ca informațiile despre celulele fetale să fie vehiculate. Riscul e prea mare.” Oare pe cine mai deranjează Adevărul?

Așadar MEDICI.

Profesorul dr. Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor din România și membru al Comitetul director de Bioetică al Consiliului Europei (în perioada 2005-2010), scrie că „în 2001, un Grup ad-hoc de teologi creștini din tradițiile anglicane, catolice, ortodoxe și reformate din Marea Britanie, pentru a raspunde unui Comitet al Camerei Lorzilor privind cercetarea pe celule stem și pe embrioni, deși proveneau dintr-o varietate de tradiții religioase și convingeri teologice, au concluzionat în unanimitate privind o evaluare creștină a statutului moral al embrionului. Aceasta includea: „fiecare ființă umană este chemată și consacrată de Dumnezeu în pântece din primul moment al existenței sale, înainte ca acesta să devină conștient de aceasta. În mod tradițional, creștinii au exprimat nevoia umană de răscumpărare ca extindându-se din momentul concepției.” Declarația explică faptul că îngrijorarea față de soarta embrionilor destinați cercetării este inspirată din textele biblice (Buna Vestire, Nașterea Domnului, parabola Bunului Samaritean etc.).”

Iată cum un medic poate fi „mai catolic decât papa” și mai ortodox decât purtătorii de vorbe pe la televiziunile și site-urile sistemului securist-vaccinist.

Pe aceeași linie, încă de la începuturile discutării asupra intențiilor unora de vaccinare obligatorie a românilor, Federația Organizațiilor Ortodoxe Pro-Vita din România, din care fac parte numeroși medici, juriști și preoți, a ridicat mai multe obiecții bioetice și morale față de utilizarea celulelor de copii avortați în dezvoltarea și producerea vaccinurilor, între care:

Considerăm că viața umană începe la concepție, omul fiind o persoană cu toate drepturile din prima secundă, așa cum statuează dreptul roman care stă la baza întregului sistem de drept european și avortul este în consecință o crimă. Cu atât mai mult folosirea fetușilor avortați rănește conștiința umană, fiind inacceptabilă din punct de vedere bioetic, moral și creștin, dincolo de orice scopuri nobile și rezultate ce pot fi invocate. Niciodată scopul nu poate scuza mijloacele, decât într-o dictatură. Considerăm că demnitatea, interesul și drepturile persoanei primează în fața binelui prezumtiv al științei, comunității sau omenirii.

Utilizarea de țesuturi umane în acest caz, în care ne aflăm în imposibilitatea de a avea acordul persoanei căreia aparțin, este un act ce ține de sfera crimelor împotriva umanității, încălcând libertatea, demnitatea și autonomia persoanei umane. Invocarea acordului mamei sau al medicului ce a efectuat avortul este ilegitimă întrucât moartea fetusului nu a fost naturală ci a fost provocată chiar de aceștia.

Abuzul folosirii țesuturilor copilului avortat agravează crima comisă prin avort. Argumentele care susțin că țesuturile umane ar fi fost oricum aruncate dacă nu s-ar fi utilizat în experimente nu se susțin, neglijând demnitatea umană. Acest tip de justificări nu au fost acceptate la procesele de la Nuremberg ale cercetătorilor naziști care au făcut experimente pe cadavrele victimelor lagărelor de concentrare.

Dur. Poate își vor găsi și aceste opinii ale unor specialiști locul pe Televiziunea TRINITAS a Patriarhiei, plătită de noi toți, credincioșii, mai buni sau mai răi, dar darnici, inclusiv pentru plata salariului încasat de domnul Vaxnescu?!

Aceeași Federație PRO VITA, care reunește preoți, MEDICI, profesori și juriști din întreaga țară, a demontat împreună cu Asociația MEDICI pentru Consimțământ Informat și FALSURILE DIN BROȘURA GUVERNULUI PRO-VACCINARE, distribuită ca maculatură și prin bisericile noastre.

MEDICI. Căci, nu-i așa, ASCULTĂM DE MEDICI. Atunci să-i ascultăm și PE medici: 50 de MEDICI, cu nume și prenume, dintre care unii fac parte și din Asociația Medici pentru Consimțământ Informat, au dat publicității un STUDIU- și în atenția Patriarhiei - despre O problemă de etică și conștiință religioasă: Toate vaccinurile anti-Covid distribuite în România au folosit fie în etapele de producere, fie în testarea eficacității lor linii celulare embrionare umane. Aceste linii celulare sunt dezvoltate prin tehnici speciale și culturi succesive ce pornesc de la celule recoltate de la copii avortați electiv (la cererea mamei)

A ajuns, oare, la Patriarhie? La Ziarul Lumina, la Agenția Basilica, la Televiziunea Trinitas?

Dar Scrisoarea Deschisă a unor personalități, între care Profesorul Pavel Chirilă - MEDIC - a ajuns la Patriarhie?

Dar Noul Apel către Sfântul Sinod al FEDERAȚIA ORGANIZAȚIILOR ORTODOXE PRO VITA DIN ROMÂNIA: „Biserica are datoria de a-și apăra credincioșii de orice formă de discriminare”?

Au ajuns toate acestea la Patriarhiei? La Sfântul Sinod al BOR? Sau s-au pierdut pe drum, pe la vreo altă instituție cu acronim de trei litere?

Ca instituție publică se poate da un răspuns civilizat și public, în măsura în care purtătorul de vorbe nu e ocupat să facă turul Digi Tv, Hotnews, G4 media și Aurora Democratică?

Poate, fiind așa ocupat, încărcător-descărcătorul de insulte la adresa ierarhilor și credincioșilor al căror angajat este are nevoie de o pauză, ca să se odihnească, să fie mai în formă, înainte de a patra și, sperăm, nu ultima lui doză?

Până ne lămurim, nu uitați, când vă întreabă cineva dacă doriți să vă vaccinați, fiți civilizați și răspundeți politicos: - Nu, mulțumesc.Țin post. N-am voie (nici chiar) carne de copil.

PS: Tratamentele or fi de interes pentru românii majoritar nevaccinați dar chiar și pentru cei vaccinați și îmbolnăviți, sau numai înțepatul, înțepatul și iar înțepatul?

IN MEMORIAM MIHAI FĂGĂDARU

Citiți și ȘTIAȚI CĂ toate vaccinurile anti-Covid au legătură cu celule provenite de la copii avortați? 12 EXPLICAȚII CLARE