ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Este momentul analizei, al reflexiei! Așa ar fi normal după doi ani de măsuri contradictorii, de presiuni, de tensiuni, de traume, de decese excesive. Însă nu vedem nicio încercare de a face lumină, de a cântări ce a fost bine, ce a fost rău, ce poate fi îmbunătățit, ce trebuie abandonat. După atitudinea autorităților, totul a fost perfect!

Dar cifrele nu mint, sau nu pot să mintă prea mult. În raportul INSP "MORTALITATEA GENERALĂ 2020”, printre altele, mi-a atras atenția tabelul cu decesele prin covid raportate în România (Tabel 1) (1)

Se poate observa că în grupa de vârstă 0-35 de ani procentul de decese prin covid a fost de doar 0,757% din numărul total de decese prin această boală, în grupa de vârstă 0-50 de ani de doar 4,951% din totalul deceselor de covid , iar în grupa de vârstă 0-59 de ani de 14,744% dintre decesele de covid. Deci 85,256% dintre decesele prin covid s-au produs la vârste de peste 60 de ani!!! Aceste lucruri erau cu siguranță cunoscute de autorități când s-a desfășurat acțiunea de injectare cu seruri experimentale nu doar a vârstnicilor, ci mai ales a tinerilor.

Așa cum totul a fost ilogic în acești doi ani, și situația vaccinării pe grupe de vârstă a fost inversă fată de situația deceselor pe grupe de vârstă. După spusele fostului coordonator al vaccinării, Valeriu Gheorghiță, în ianuarie 2022 „persoanele tinere cu vârstă între 12 și 19 ani, elevi și studenți, sunt 464.000 vaccinate cu cel puțin o doză, ceea ce reprezintă 16,7% din grupa de vârstă 12-15 ani și circa 40% din grupa de vârstă 16-19 ani”; ratele de vaccinare la populația de peste 80 de ani au fost puțin peste un sfert din persoanele din aceasta grupă de vârstă (2).

„Specialiștii” au cunoscut, cu siguranță, și concluziile primei autorizări de utilizare condiționată ale Agenției Europene a Medicamentului, însă au omis să le comunice medicilor și cetățenilor României. Astfel, nu se cunoșteau pentru aceste seruri anti -covid (3, 4):

 • durata protecției

 • eficacitatea la anumite populații cu risc crescut de covid sever

 • eficacitatea la persoanele infectate anterior cu SARS-CoV-2

 • eficacitatea viitoare a vaccinului, influențată de caracteristicile pandemiei, modificări ale virusului și / sau efectele potențiale ale co-infecțiilor

 • eficacitatea vaccinului împotriva infecției asimptomatice

 • eficacitatea vaccinului asupra efectelor pe termen lung ale bolii COVID-19

 • eficacitatea vaccinului asupra mortalității

 • eficacitatea vaccinului împotriva transmiterii SARS-CoV-2

Nu trebuie uitat că din studiile vaccinurilor au fost excluse gravidele si femeile care alăptau precum și persoanele cu imunosupresie. Însă „specialiștii” au hotărât că serurile experimentale se pot administra fără probleme acestor categorii .

Au apărut apoi studiile care arătau clar că aceste seruri nu preveneau transmiterea virusului (5). Și totuși au continuat presiunile pentru injectarea tinerilor, ba chiar și a copiilor, fără a avea niciun beneficiu ci doar amăgirea reluării unei vieți normale, expunându-i riscurilor postvaccinale acute si tardive.

Pentru o afecțiune care punea în pericol viața persoanelor vârstnice cu comorbidități, au fost injectați cu seruri experimentale tinerii și copiii; rezultatele le vedem după un an, când se înregistrează la nivel european doar pentru serul Pfizer, un număr de 971.864 reacții adverse, dintre care 79,1% sunt în grupa de vârstă 0-64 de ani (6). De asemenea, în mod paradoxal, în ciuda vaccinării, numărul de cazuri și decese prin covid, în loc să scadă, au crescut în 2021 față de 2020. Cu atâtea dovezi nu se mai poate pune la îndoiala premeditarea.

Pe lângă experimentul vaccinal a fost și este în desfășurare și un experiment psihologic la scară mondiala ce pare a avea ca scop distrugerea rațiunii, a logicii. Doar așa se poate explica faptul că, deși injectarea anti-covid este ineficienta si nocivă, autoritățile continuă să afirme că soluția este administrarea unei alte doze de vaccin...

Totuși mizez pe faptul că nu se poate ca doar în doi ani logica oamenilor să dispară. Experimentul s-a desfășurat într-un timp prea scurt. Cei care au pus la cale acest plan diabolic s-au grăbit și astfel au și greșit. După panica, șocul inițial mulți pământeni încep să-și pună și să pună întrebări, se miră de propriile lor decizii, se trezesc din stupefacție și sunt deciși să nu mai accepte umilința și minciuna...

 1. https://insp.gov.ro/download/cnsisp/Fisiere-de-pe-site-CNSISP/mortalitatea_generala/Mortalitatea-generala-2020.pdf

 2. https://www.realitatea.net/stiri/actual/rata-de-vaccinare-anticovid-pe-grupe-de-varsta-ce-categorie-este-fruntasa-si-cine-se-afla-la-coada-clasamentului_61e9520d443bf177e472657f

 3. https://www.ema.europa.eu/en/documents/assessment-report/comirnaty-epar-public-assessment-report_en.pdf

 4. https://www.fda.gov/media/148542/download

 5. https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7031e2.htm

 6. https://www.adrreports.eu/ro/search_subst.html

 7. https://www.activenews.ro/covid/Dr.-Geanina-Hagima-Gheorghita-n-a-iesit-la-portita.-Petitie-publica-despre-cresterea-mortalitatii-dupa-vaccinare-pe-adresa-Spitalul-SRI-Colonelului-i-se-cere-sa-renunte-la-calitatea-de-medic-174724