ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Robert Malone vine la București pentru al 4-lea Summit Internațional COVID devenit al CRIZELOR mondiale, care va depăși domeniul de aplicare al Covid și va acoperi numeroasele crize cu care se confruntă lumea în prezent, a anunțat reputatul medic pe pagina sa de Substack.

Covid 19 a afectat pe toată lumea la nivel global, iar lumea a lucrat în mod colectiv și vigilent pentru a pune capăt acestei pandemii. Jill și cu mine suntem mândri că am fost asociați cu fiecare dintre reuniunile anterioare ale ICS, lucrând îndeaproape cu organizatorii principali anonimi de-a lungul seriei. Întâlnirile anterioare ale ICS au avut loc la Roma (prin invitație, depunând mărturie la Senatul italian), la Marsilia și Massy, Franța (la invitația doctorilor Dieter Raoult și Luc Montagnier) și la Bruxelles, Belgia (la Parlamentul European, tot prin invitație).

Iar acum, ICS 4 va avea loc la București, România, la invitația membrilor Parlamentului român, scrie Dr. Malone.
 
La rândul său, organizatorul, partidul AUR, anunță pe site-ul dedicat evenimentului: „În timpul crizei pandemice, un grup de profesioniști bine informați și curajoși a luptat fără încetare pentru a dezvălui adevărul – pierzând (aproape) totul pentru a ne proteja drepturile și libertățile. Ceea ce au încercat să expună a fost considerat fake news la vremea respectivă, dar, din ce în ce mai mult, acele informații sunt acum difuzate ca „descoperiri recente” cruciale.
 
Cele mai noi declarații și știri propagate prin intermediul presei mainstream indică faptul că am putea fi în pragul unei noi isterii globale și că experimentul declanșat la sfârșitul anului 2019 la Wuhan este departe de a se fi încheiat.
 
Mulți dintre acești bravi profesioniști vor fi prezenți la ediția a IV-a a International Crisis Summit (ICS), care se va desfășura la București.

În cadrul acestui eveniment vom prezenta cele mai recente date, statistici și informații, obiectivul fiind crearea unei platforme prin care să lansăm inițiative și să avansăm soluții pentru a ne asigura că ne vom păstra drepturile fundamentale, iar Libertatea va triumfa.”
 
Participanții din România, între care se numără și cunoscuții medici anti-pandemici Anca Nițulescu, Oana Mihaela Secară, Geanina Hagimă și Damian Baciu dar cu lipsa notabilă a medicilor Adrian Cacovean și Răzvan Constantinescu, pot fi regăsiți pe pagina cu anunțul congresului.

SUMMITUL INTERNAȚIONAL COVID devenit al CRIZELOR, a fost creat pentru ca medicii, avocații și profesioniștii din întreaga lume să se reunească și să discute despre experiențele lor cu COVID-19. Acesta este un refugiu necenzurat și sigur unde se pot aduna, împărtăși, discuta și analiza descoperirile lor pentru a găsi tratamente sigure și eficiente pentru Covid-19 și toate complicațiile care îl înconjoară. Acești profesioniști din domeniul medical sacrifică totul și muncesc neobosit pentru a ajuta la stoparea acestei pandemii. Împărtășirea datelor și a cercetărilor din întreaga lume este esențială pentru găsirea unor tratamente eficiente pentru Covid-19 și este esențială pentru a ne readuce pe toți laolaltă în siguranță.

Această inițiativă transfrontalieră a devenit un eveniment periodic până când lumea va putea reveni în sfârșit la normalitate. Lumea a îndurat furia COVID-19, iar acum trebuie să lucrăm cu toții împreună pentru a-i pune capăt.

Mărturiile de la ICS 4 vor fi traduse în mai multe limbi, vor fi transmise în direct și înregistrate și vor fi disponibile pe acest site.

Soția mea, Jill, și cu mine vom vorbi amândoi la Summitul Internațional COVID/CRIZE 4. Mai jos sunt rezumatele pentru discursurile noastre. Jill va ține discursul de deschidere, care pregătește terenul pentru mărturiile detaliate ale unei game largi de medici și oameni de știință care vor urma.

Organizatorii mi-au cerut să țin un discurs mai optimist, axat pe ceea ce pot face oamenii pentru a contribui la construirea unui viitor mai bun.

Pandemia ca un catalizator pentru un nou control mondial.
 
Abstract de Jill Glasspool-Malone, PhD

Prin sincronizarea la nivel global a răspunsului de sănătate publică în toate statele membre ale Organizației Națiunilor Unite (ONU), ONU a primit noi puteri. Aceste reglementări și acorduri multilaterale cu aplicare universală au creat o vastă rețea de sănătate publică interconectată în întreaga lume, care, la rândul ei, a dat naștere unui nou stat administrativ globalizat.

ONU a gestat în liniște și a acumulat putere cu ani de zile înainte de pandemie, prin acorduri precum "Agenda 2030", iar acum a devenit o putere suverană în sine.  Acesta este guvernul global din umbră care încearcă să reglementeze fiecare dimensiune a vieții noastre.

La începutul pandemiei, ONU (prin intermediul filialei sale, Organizația Mondială a Sănătății - OMS), a declarat în comun că este necesar un pașaport global pentru vaccinuri. Ca răspuns, liderii G-20 au emis o declarație în 2022 prin care susțineau dezvoltarea unui standard global de vaccinare pentru călătoriile internaționale și înființarea unor "rețele digitale globale de sănătate" care să se bazeze pe pașapoartele digitale de vaccinare COVID-19 existente. În iunie 2023, a fost anunțată o nouă inițiativă între UE și OMS pentru o cooperare strategică în materie de sănătate la nivel mondial. Acest acord urmărește să "consolideze un sistem multilateral robust, cu OMS în centrul său, alimentat de o UE puternică".

OMS va modifica Regulamentul Sanitar Internațional (RSI) și va elabora un nou acord care să reglementeze "prevenirea pandemiilor, pregătirea și răspunsul" la viitoarele epidemii, care include urgențele de sănătate publică de orice tip. Aceste modificări se bazează pe adoptarea la nivel mondial de către G-20 a "pașapoartelor pentru vaccinuri" menționate mai sus. Aceste pașapoarte vor colecta și conține date private privind sănătatea, vor permite supravegherea, urmărirea și controlul persoanelor și populațiilor din întreaga lume.

G-20 colaborează cu Fondul Monetar Internațional (agenția financiară a ONU), cu Banca Mondială (care are o relație de tratat fondator cu ONU) și cu Banca Reglementelor Internaționale pentru a oficializa utilizarea monedelor digitale ale băncilor centrale (CBDC) în sistemele bancare. BRI se referă în mod specific la "perturbarea cauzată de Covid-19" ca fiind un motor pentru crearea CBDC.

Pandemia a permis liderilor mondiali să coaguleze puterea administrativă globală sub pretextul sănătății publice, care a fost transformată în armă pentru a obține controlul pașapoartelor, călătoriilor, băncilor și economiei internaționale. Este doar o chestiune de timp până când aceste pașapoarte cu vaccinuri vor fi cuplate cu CBDC-uri. Atunci, aceste pașapoarte vor putea fi folosite pentru a le interzice celor nevaccinați sau altor disidenți accesul sau utilizarea atât a călătoriilor, cât și a propriilor bani.

Odată ce pașapoartele internaționale, CBDC-urile și elementele unei economii comandate prin intermediul Agendei 2030 a ONU vor fi puse în aplicare, lucrările de bază pentru o nouă ordine mondială vor fi complete. Acest nou stat administrativ, a cărui putere centrală provine de la ONU, este o pânză de păianjen de reguli, reglementări, acorduri și tratate. Ea va fi practic de neînvins. De aici, este doar o chestiune de timp până când suveranitatea națională va deveni un concept depășit.
 
 
Recuperarea controlului și un viitor mai bun

Abstract de Robert W. Malone, MD, MS 
 
Adevărurile simple sunt cele care contează cel mai mult. Cuvintele oneste, pot schimba lumea. Fiecare dintre noi deține puterea de a răspândi adevărul.  Cu toții stăm pe umerii unor giganți care ne pot îndruma.

Sunt medic și om de știință, foarte bine pregătit și cu experiență în dezvoltarea de vaccinuri și alte medicamente. Dar am fost, de asemenea, un observator atent și un contestatar al încălcărilor etice, al proastei gestionări și al minciunilor generalizate care au caracterizat răspunsul sănătății publice la criza COVID.

Integritate. Demnitate. Comunitate. Aceste trei cuvinte rezumă atât ceea ce a fost afectat în timpul COVIDcrisis, cât și modul în care ne putem recâștiga controlul asupra vieților noastre personale și putem construi un viitor mai bun pentru noi și pentru copiii noștri.

Ce opțiuni aveți atunci când vă confruntați cu puterea impresionantă a guvernelor, a armatelor lor, a diverselor forțe de ordine interne și a agențiilor serviciilor lor de informații de a desfășura tehnologii avansate de PsyWar asupra voastră, în timp ce încearcă să își ascundă fărădelegile și să controleze toate informațiile pe care le puteți accesa, toate discursurile pe care doriți să le împărtășiți cu alții, precum și gândurile, emoțiile, credințele și sufletul vostru personal?

Este tentant să faci pe victima, să te înțelegi cu ei pentru a te înțelege, să îi lași să facă ce vor cu tine. Să le permiți să te controleze și să controleze viitorul tău și al copiilor tăi. Să te autovictimizezi.

Cum poți să te previi de boala epidemică a autovictimizării? Cum puteți împiedica mass-media corporatistă, statul administrativ și globaliștii să vă victimizeze?  Începe prin a recunoaște că tu, și numai tu, alegi cum să te definești.  Vei deveni ceea ce crezi că ești.

Aveți puterea de autodeterminare. Puteți alege să fiți o victimă sau puteți alege să fiți un războinic, un îngrijitor, un profesor, un mentor sau unul dintre multele alte roluri care vă dau putere ca individ.  Dar calea spre un viitor mai bun necesită ca fiecare dintre noi să recunoască faptul că avem atât alegerea, cât și oportunitatea de a ne angaja personal să insistăm în a denunța minciunile și să acționăm cu integritate, respectând demnitatea umană și construind comunitatea. 

Amintiți-vă cuvintele lui Aleksandr Soljenițîn:

Noi știm că mint. Ei știu că mint. Ei știu că noi știm că ei mint. Noi știm că ei știu că noi știm că ei mint. Și totuși continuă să mintă.