ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Consilierul principal al lui Joe Biden în chestiuni de medicină, Anthony Fauci, a clarificat declarațiile anterioare cu privire la cariera sa.

Fauci a declarat luni pentru ziarul Politico că nu se așteaptă să rămână în poziția pe care ocupă acum, după ce mandatul actual al lui Joe Biden ia sfârșit.

Declarația sa a alimentat speculațiile că ar ieși la pensie.

Într-o declarație ulterioară pentru The Hill, gurul Covidului și-a liniștit admiratorii:

„Nu mă pensionez. Nu, nu, nu mă pensionez. Aș putea doar părăsi la un moment dat poziția actuală. Am zis un lucru foarte nevinovat, dar adevărat. Am zis că, indiferent că va fi Donald Trump (președinte) sau al doilea mandat al lui Joe Biden, nu am intenția să mai ocup postul actual după ianuarie 2025.”

În ultimii doi ani și jumătate, Anthony Fauci a devenit figura emblematică a Covidului și a tuturor restricțiilor draconice și inutile. Inclusiv cel mai agresiv promotor al vaccinării obligatorii.

În urmă cu câteva săptămâni, deși (zice că) a făcut patru doze de vaccin, Fauci s-a infectat cu Covid.

Săptămâna trecută, el a recunoscut„vaccinul nu protejează prea bine... împotriva infecției”.

Fauci este implicat direct în finanțarea laboratorului din Wuhan, de unde a scăpat virusul. Cercetările desfășurate acolo erau de tipul „gain of function”. Prin ele, se încerca mărirea pe cale artificială a capacității de răspândire, agresivității și adaptabilității virusului la oameni.

Tot Fauci este și cel care s-a zbătut cel mai mult pentru a ascunde opiniei publice că virusul SARS-CoV-2, care provoacă COVID, este un produs de laborator.http://www.activenews.ro/covid-dezvaluiri-covid/Teribilul-secret-pe-care-il-ascunde-dr.-Anthony-Fauci-168074

În interviul citat acordat Politico, Fauci a mai anunțat că omenirea va continua să trăiască mult și bine cu Covidul:

„În prezent ne aflăm într-un grafic. Dacă cineva spune «O să te pensionezi când nu o să mai avem Covid», atunci o să am 105 ani. Cred că vom trăi cu el.”

Acum, Fauci are 82 de ani. Deci ni se pregătesc încă 23 de ani de dictatură Covid.