ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce a fost vătămată grav de vaccinul COVID-19 Johnson & Johnson, Sheila Bath a mărturisit că medicii au țipat la ea și i-au spus că este „nebună” să creadă că vaccinul i-a cauzat leziunile.

Children's Health Defense prezintă cazul lui Sheila Bath, o bucătăreasă-șef de 60 de ani din Connecticut, care a bănuit prima dată că a fost vătămată de vaccinul în doză unică Johnson & Johnson (J&J) anti-COVID-19 pe 11 aprilie 2021 – exact la 14 zile după ce a primit vaccinul.

Într-un interviu exclusiv pentru The Defender, Bath a povestit că simptomele ei inițiale au fost o senzație de arsură urcând din picioare către coloana vertebrală și amorțeală în picioare. Simptomele au durat două luni.

„Picioarele îmi ardeau de la glezne până la partea inferioară a coloanei, pe ambele părți. Picioarele mele erau amorțite. [Aveam senzația că] îmi ardeau nervii picioarelor și ai coloanei vertebrale”, a spus Bath.

Alte simptome au fost „vânătăi groaznice” la extremități, gură uscată, slăbirea vederii, incapacitatea de a merge, chisturi la rinichi, pietre la vezica biliară, crampe la gambe, spasme musculare, depresie, ceață pe creier și creșterea în greutate.

Acestea sunt „simptome clasice ale sindromului Guillain-Barré”, a spus Bath.

Ea a bănuit că vaccinul a declanșat simptomele, dar medicii au fost inițial reticenți să tragă aceeași concluzie.

„Nu știam ce este Guillain-Barré, dar se știe bine că trebuie să mergi direct la spital [cum apar simptomele]. Iar [neurologul meu] m-ar fi putut trimite direct la spital. Însă neurologul a neglijat să respecte protocolul de a mă trimite la spital când ar fi putut să vindece [afecțiunea]. De trei ori m-am întors la el, iar el m-a trimis acasă, spunându-mi: «Nu e nimic în neregulă cu tine. Ai neuropatie pentru că ești mai în vârstă»”, a declarat Bath pentru The Defender.

Când Bath i-a spus medicului ei că singura explicație la care se putea gândi era că fusese vaccinată cu două săptămâni și jumătate în urmă, „practic m-a dat afară din cabinet. Am sunat înapoi pentru a treia oară. Am spus «picioarele încă îmi ard... mă puteți ajuta?» Și a refuzat să mă consulte.”

Apoi lucrurile s-au înrăutățit.

La mai bine de un an după ce a primit vaccinul J&J, Bath au apărut noi simptome, printre care paralizie digestivă parțială, ceea ce, potrivit femeii, „înseamna că proteina Spike COVID-19 [era] încă activă, creând daune”, deși „ar fi trebuit să fie un virus mort, cum ni s-a spus.”

Medicii au asociat noile simptome cu boala Crohn, un tip de tulburare inflamatorie intestinală, Bath având antecedente de boală autoimună.

Dar Bath nu a fost de acord cu acest diagnostic:

„Îmi venea să spun, dragă, am avut Crohn când nimeni nu știa de Crohn și a trebuit să mă lupt să ies din asta timp de 13 ani. Am spus că nu este Crohn... Este paralizie în urma vaccinului.”

Bath a mărturisit că medicii au ocărât-o și s-au răstit la ea doar pentru că a sugerat că problemele ei de sănătate ar putea fi legate de vaccin. Potrivit acesteia, abia după ce a vizitat un medic naturist, a primit în sfârșit îngrijire, atenție și un diagnostic concret.

„Am intrat, s-a uitat la mine și mi-a spus: «Știu ce ai.» Prima dată când l-am văzut, el a spus: «Ai paralizie la coloana vertebrală și la picioare. Ați primit [vaccinul Johnson & Johnson] sau un altul?»

El a spus: «Am un tratament pentru asta, un antidot homeopat pentru peristaltism.» Și, desigur, a funcționat. Nu a funcționat perfect, dar mi-a salvat viața.”

Potrivit lui Bath, când a împărtășit cardiologului ei vestea despre succesul tratamentului, „a început să țipe la mine”.

Forțată să se vaccineze de către angajator

Bath a fost inițial reticentă să primească vaccinul COVID-19, dar angajatorul i-a cerut să-l facă. Ea a optat să primească vaccinul J&J în doză unică pentru că „M-am gândit, ei bine, o [doză] este mai bună decât două”.

Deși Bath a recunoscut că există informații disponibile în care persoanelor cu afecțiuni autoimune li se recomandă să evite vaccinul J&J, ea a spus că afecțiunea fusese menținută „în remisie timp de 20 de ani prin mijloace naturale”.

De asemenea, Bath a menționat că doza specifică de J&J pe care a primit-o provenea de la uzina de producție Baltimore Emergent BioSolutions, care ulterior a fost închisă după ce au fost raportate de probleme de reglementare.

Leziunile și efectele adverse suferite de Bath au făcut-o incapabilă să mai lucreze.

„Lucram 10-12 ore pe zi. Nu am reușit să mai lucrez de 16 luni. Neurologul meu a refuzat sa stabilească [diagnosticul de] handicap, [și am fost adusă] în sărăcie.

Cea mai mare frică a mea este să ajung fără adăpost. Am muncit cu plăcere toată viața, nu am cerut niciodată ajutor... Plângeam în fiecare zi și mă gândeam clar la sinucidere... Nu am mai fost capabilă să lucrez, iar [această experiență] m-a aruncat complet în sărăcie. De câteva ori, am fost foarte aproape să ajung o persoană fără adăpost... Mi s-au epuizat toți banii”, a declarat femeia pentru The Defender

Din fericire, ea a descoperit Grupul de sprijin pentru persoanele cu leziuni/efecte secundare în urma vaccinului, prezentat luna trecută de The Defender.  

Bath a spus că apartenența la grupul de sprijin i-a confirmat faptul că „nu sunt singură și că medicii mint în mod intenționat în întreaga lume”, adăugând: „Mulțumesc lui Dumnezeu pentru grupul lui Catherine”, referindu-se la fondatoarea acestuia, Catherine Parker, care este, de asemenea, o victimă a vaccinului J&J.

Bath a spus că numărul mare de participanți în astfel de grupuri și interacțiunea cu aceștia „mi-au frânt inima”, dar, în același timp, i-a oferit un grad de confort, „știind că nu sunt nebună”.

„Medicii îmi spun că sunt nebună. Nu am văzut niciodată în viața mea atâta răutate”, a spus ea, adăugând: „Știți, prietenii dispar, familia dispare. Așa că mulțumesc lui Dumnezeu pentru aceste grupuri, dar mi-aș fi dorit să nu fie necesare.”

Grupul de sprijin se confruntă, însă, cu provocări, potrivit lui Bath, și anume, cu cenzura de către Facebook