ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După bătăliile cu împușcături din Rotterdam, Olanda, de ieri seara, azi, sâmbătă, zi tradițională de demonstrații anti-dictatură medicală, sute de mii de europeni au ieșit să protesteze în marile capitale europene.

La Paris se aniversează trei ani de la declanșarea mișcării de protest a vestelor galbene iar demonstrația de azi nu a fost lipsită de violențe din partea forțelor de ordine, atât asupra manifestanților cât și a unei doamne care protesta pașnic printr-o caricatură simpatică pictată direct pe camioneta sa, înfățișând o alianță a „sodomiștilor” Biden-Macron. La Viena, austriecii, supuși unor măsuri neo-naziste, care includ carantinarea întregii populații și amenințarea cu vaccinarea obligatorie, au sfidat autoritățile și au ieșit cu zecile de mii pe străzi. Elveția se revoltă, de asemenea, dar și Croația, după cum vedeți în fotografia de mai sus din centrul Zagrebului, unde sunt peste 10.000 de manifestanți anti-nazi pass. De la Londra ni se spune că 160 de țări au protestat azi contra pașapoartelor de vaccinare. De la Roma, de asemenea, imagini specaculoase, de zi și de seară, în filmările de mai jos.

Și în afara Europei au loc mișcări de protest anti-dictatura Covid, cum ar fi în arhipelagul exotic al Guadelupelor, unde se duc lupte de stradă chiar pe fondul unei greve generale declarate pe termen nelimitat împotriva pașaportului sanitar.

VIDEO:

ZAGREB, CROAȚIA:

ROMA, ITALIA:

LONDRA, MAREA BRITANIE:

ZURICH, ELVEȚIA:

VIENA, AUSTRIA: PARIS, FRANȚA: GUADELUPE: