ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cea mai importantă doctoriță covidistă din Australia, președinta Asociației Medicale Australiene - corespondentul Colegiului Medicilor - din Australia de Sud, Michelle Atchison, este distrusă în urma morții subite a singurei sale fiice.

Dr. Atchison a anunțat pe contul său de Twitter moartea neașteptată a fiicei sale de 26 de ani, Caillin, transmite TheGatewayPundit.

Potrivit unei postări de pe Twitter, care acum a fost ștearsă, Caillin a murit miercurea trecută, în timp ce dormea.

„Lumina din viața noastră s-a stins. Frumoasa și singura mea fiică a murit ieri”, a scris Dr. Atchison pe Twitter.

„Nu s-a mai trezit niciodată. A fost atât de complet neașteptat, iar soțul meu și inimile mele sunt distruse. Chiar nu știu ce să fac”, a adăugat Atchison.

Încă nu există informații privind cauza morții subite a tinerei Caillin.

Dr. Atchison s-a erijat în purtătorul de cuvânt public al asistentelor medicale și al personalului spitalicesc în timpul pandemiei Covid-19, potrivit Daily Mail.

Ea a criticat faptul că Australia de Sud a deschis granițele pe 23 noiembrie anul trecut, afirmând că redeschiderea va pune și mai multă presiune asupra sistemului de sănătate.

Dr. Atchison a pledat și a încurajat, de asemenea, oamenii să se vaccineze contra Covid-19, amintesc sursele citate.

Border Watch, din Australia, a scris despre avertismentele apocaliptice făcute de dr. Atchinson cu privire la nevaccinați:

Președintele Asociației Medicale Australiene SA, Dr. Michelle Atchison, a declarat că persoanele vaccinate sunt în continuare capabile să contracteze COVID-19, dar este mai puțin probabil să aibă simptome grave și să fie spitalizate.

„Dacă sunteți vaccinat și contractați COVID, este probabil să aveți un tip de boală gravă și este foarte puțin probabil să aveți nevoie de terapie intensivă", a spus ea.

„Dacă nu ești vaccinat, riști să ai nevoie de un ventilator sau să ai nevoie de îngrijiri de mare intensitate, iar realitatea este că, în cazul unui focar, regiunile nu pot gestiona acest lucru. "

„Recunoaștem că există o șansă foarte mică de efecte secundare grave, dar este un vaccin sigur și încurajăm oamenii să îl facă.", a mai spus ea, secondată de o colegă care afirma că mai curând te lovește un fulger decât să ai o reacție adversă gravă. Și fulgerul, se pare, a căzut...

Luna trecută, Atchison a susținut într-un mesaj pe Twitter că personalul din domeniul sănătății ar trebui să fie deja pe listă pentru doza 4 de vaccin.