ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Profesorul german de obîrșie tailandeză (dar născut în SUA – un globalist adevărat!) Sucharit Bhakdi, fost șef, timp de 21 de ani, al Institutului de igienă și Microbiologie Medicală din Gzermania, este cunoscut deja cititorilor mei din articolele mai vechi pe care le puteți găsi în baza acestui text.

Redau acum o altă intervenție a domnului Bhakdi despre actuala înșelătorie:

Transcriere înregistrare:

0:00 Reporteriță: Deci credeți, în special din toamnă, că waccinul corona va fi retras de pe piață?

0:08 Bhakdi: Nu știu. Știu doar că aceste persoane care-și urmează planurile nu mai au nevoie de waccinul c0r0na. Nu mai au nevoie de el. El și-a îndeplinit scopul.

0:20 Reporteriță: Dar de luni de zile se creează panică pentru toamnă, se spune că la toamnă virusul va fi mai mortal, mai infecțios. Chiar există posibilitatea asta?

0:31 Bhakdi: Nu, sigur că nu. Dar cred că acest plan are mai multe fațete. Ei au planul A, B, C… și totul indică spre o secretizare generală. Cîmnd vor veni aceste waccinuri cu ARN mesager, autoritățile vor spune că nu mai trebuie verificate. Pentru că waccinul are deja aprobarea și este deja recomandat, nu mai există o echilibrare în bilanțul de riscuri și beneficii care trebuie făcută, ca la c0r0na. Ăsta e cel mai perfid lucru, că nu va mai exista nici o verificare, penru că toți știu, waccinul împotriva rujeolei e bun. Și nu este vorba de un nou waccin – și problema este că atunci cînd un waccin are deja aprobarea definitivă și este autorizat și indicat, atunci este îngăduit ca o firmă să creeze un nou waccin – și atîta timp cît acest waccin este eficace, dacă efectul se poate dovedi, și asta este foarte simplu, atunci poate fi aprobat. Și nu trebuie să mai fie verificat dacă e sigur sau nu. Asta e cel mai important. Iar prin asta se creează, pentru industrie și pentru personajele care vor asta, oportunități de piață incredibile. Și acum nu avem doar un waccin, ci 12 pînă la 14 waccinuri care toate sînt în principiu recomandate. Există țări precum, de pildă, Italia, unde copiii trebuie să primească 10 waccinuri diferite ca să poată merge la școală. Și toți vor fi waccinați cu aceste noi waccinuri. Dumnezeule! Și asta din gura unui budist. Îmi este teamă pentru voi!

02:37 Reporteriță: Nu credeți că prin toate aceste efecte adverse ale waccinurilor c0vid, care devin tot mai vădite, că nu se poate mușamaliza la nesfîrșit că aceste waccinuri sînt primejdioase?

02:54 Bhakdi: Nu. Mă tem că acum vine marea înșelătorie. Că aceste efecte adverse sînt specifice pentru c0vid, din pricina acestei proteine țepoase care e produsă. Este cunoscut faptul că proteina țepoasă în sine este toxică și primejdioasă. Și acum ei vor spune că acest lucru este specific pentru c0vid și nu trebuie să vă faceți griji, celelalte nu sînt așa. Asta este marea mea teamă. Asta a fost o manevră de înșelătorie genială. Și asta se întîmplă acum. Toți vor spune, scăpăm de c0vid, dar celelalte pot veni. Vă avertizez: Nu îi credeți!

Marius Mioc

Mai citește alte articole despre problema c0r0navirusului la pagina c0vid-19.

Dr. Sucharit Bhakdi (Germania) despre isteria coronavirusului: Măsurile sînt absurde și primejdioase. Concetățenii noștri bătrîni au tot dreptul să fie făcute eforturi pentru prelungirea vieții lor. Contactele sociale, evenimentele sociale, teatrul, muzica, călătoriile, vacanțele, sportul, toate acestea îi ajută să-și prelungească viața. Speranța de viață a milioane de oameni e scurtată cu măsurile anticoronavirus (video)
– LARICS mă citează ca fiind printre „apostolii dezinformării” legate de covid-19 și cere cenzurarea interviului cu profesor Sucharit Bhakdi încărcat de mine pe youtube
– Profesor Sucharit Bhakdi, 5 întrebări către Angela Merkel. În infecțiologie a fost mereu o deosebire elementară între infecție și boală. Un studiu făcut în Franța arată că mortalitatea la COVID-19 e asemănătoare cu cea dată de alți coronaviruși (video)
Cartea „Coronavirusul, alarmă falsă?” de Sucharit Bhakdi și Karina Reiss, pe lista celor mai bine vîndute cărți din Germania
Sucharit Bhakdi despre reacțiile autoimune după vaccinarea anticovid cu ARN mesager. „Uitați-vă după virusuri, herpes, EBV, CMV (…), tuberculoză, toxoplasmoză, cancer și, vă jur, veți găsi lucruri care vă vor îngrozi dacă nu se oprește această nebunie cu vaccinarea” (video)
Anthony Fauci și Sucharit Bhakdi au o îngrijorare comună: tuberculoza