ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cele patru doze de vaccin și două măști (foto) nu l-au ferit prea mult pe ministrul Karl Lauterbach, fanatic susținător al vaccinării obligatorii.

Ministerul Sănătății de la Berlin a anunțat într-un comunicat că Lauterbach are simptome ușoare și lucrează – evident pentru binele nației și sănătata poporului – din auto-izolare.

Deutsche Welle nu a uitat să amintească (cu ironie?):

„Lauterbach, 59 de ani, membru al Partidului Social Democrat, a făcut patru doze de vaccin.”

Comunicatul ministerului trage spuza pe turta vaccinului, arătând că infectarea lui Lauterbach „demonstrează că, în cazul foarte contagioasei tulpini Omicron, infectarea nu poate fi exclusă cu totul, chiar și cu multă precauție”.

Așadar, nu este vorba că vaccinul, chiar și în patru doze, NU e „sigur și efficient”, nici că masca („multă precauție”) nu te apără.

Nu! Tulpina Omicron este prea contagioasă!

Germania a anunțat că reintroduce restricțiile, deși acum ne aflăm în plină vară.

Nimeni nu va mai putea pătrunde în spitale fără mască și fără un test COVID.

Anul trecut, tabloidul german Bild, ziarul cu cel mai mare tiraj din Europa, le-a cerut scuze cititorilor pentru că, prin articolele sale, a întreținut isteria și frica.

Joe Biden, de patru ori vaccinat, la fel ca Lauterbach, a fost testat pozitiv la COVID pe 21 iulie și se află și în prezent în izolare.