ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un videoclip devenit viral, o asistentă medicală de la un un spital din Tennessee a leșinat la doar câteva minute după ce a primit vaccinul Pfizer COVID-19. Momentul a fost surprins in direct de o televiziune care filma momentul vaccinării cadrelor medicale urmat de o declarație de presă, scrie LifeSiteNews.
 
 
 
Evenimentul prezintă mai mulți medici în timp ce administrează vaccinul unui număr de cinci angajați ai spitalului Chattanooga Heart Institute Memorial Hospital (CHI) din Hamilton, Tennessee.

Asistenta medicală Tiffany Dover răspundea unor întrebări adresate de jurnaliști, la scurt timp după ce a primit vaccinul. La un moment dat, tânăra a început să se simtă amețită, și-a cerut scuze, după care a leșinat, la aproximativ 17 minute după ce i-a fost administrat vaccinul.
 
 
 
Personalul de la CHI a negat orice asociere între reacția adversă suferită de Dover și vaccin, dr. Jesse Tucker, director medical spunând că aceastta „este o reacție care se poate întâmpla foarte frecvent cu orice vaccin”. Deci, nu sunt „motive să bănuim că acest lucru se datorează vaccinului”.
 
 
 
Cu doar două zile în urmă, doi angajați din domeniul sănătății, din Alaska, care au primit vaccinul Pfizer, au dezvoltat efecte secundare în câteva minute de la injectare. Potrivit New York Times, unul dintre ei „a avut o reacție anafilactică care a început la 10 minute după administrarea vaccinului”, precum și „o erupție pe față și pe corp, dificultăți de respirație și o frecvență cardiacă crescută”. Al doilea angajat a suferit „umflături oculare, senzație de amețeală și durere în gât la 10 minute după injecție”. 
 
VIDEO AICI: