ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fundația Adevărul pentru Sănătate - Truth for Health, printre ai cărui colaboratori se numără renumitul cardiolog american Peter McCullough și cercetătorul Michael Yeadon, își propune să arate proporțiile dezastrului "vaccinării" și în același timp să ofere sprijin medical celor aflați în suferință.

Exemplul american ar putea și ar trebui să fie preluat și la noi. Dar și românii își pot raporta vătămările și problemele rezultate în urma procesului de „vaccinare” pe platforma americană.

Un nou sistem de raportare a vătămărilor provocate de vaccinul COVID-19 al cărui scop este de a documenta daunele pe care aceste seruri le produc asupra sănătății oamenilor la nivel global va fi lansat la 13 aprilie în cadrul unei conferințe de presă, anunță Fundația Adevărul pentru Sănătate din SUA citată de Life Site News.

Dr. Elizabeth Lee Vliet, președintă și CEO a Fundației Adevărul pentru Sănătate, afirmă că orice schimbare a stării sănătății unei persoane sau agravarea afecțiunilor medicale de la momentul primirii vaccinului COVID poate și ar trebui să fie raportată. Sistemul Cetățenesc de Raportare a Reacțiilor Adverse (CVIRS) va fi disponibil în engleză, spaniolă și chineză și își dorește să devină "cel mai precis, accesibil și complet sistem de raportare a vătămărilor provocate de vaccin din lume." Pentru prima oară de la începutul acestei așa-zisei pandemii, "publicul va putea [...] să-și raporteze ușor și confidențial vătămările și efectele secundare fără a se teme de represalii, precum și să primească resurse pentru elaborarea unui plan de tratament pentru a-și recupera sănătatea."

În prezent, cel mai cunoscut sistem de raportare în privința vaccinurilor COVID este Sistemul de Raportare a Evenimentelor Adverse ale Vaccinurilor (VAERS) al Centrelor pentru Controlul Bolilor din SUA. Între 14 decembrie 2020 și 1 aprilie 2022, VAERS a înregistrat 1.217.333 de rapoarte de evenimente adverse, inclusiv un total de 26.699 de rapoarte de decese și 217.301 de vătămări grave. Cu toate acestea, după cum notează Children’s Health Defense, "din punct de vedere istoric, s-a demonstrat că VAERS raportează doar 1% dintre adversele reale ale vaccinului."

Conferința va fi transmisă în direct de mai multe platforme, inclusiv LifeSiteNews, și va include mărturii despre leziunile cauzate de vaccin, date de la companiile de asigurări care înregistrează cereri de deces mult mai mari de la începutul administrării vaccinurilor COVID, precum și informații despre cum pot fi tratate cu succes efectele secundare și vătămările cauzate de așa-numitele vaccinuri COVID.

CVIRs este conceput pentru a fi ușor de utilizat. Oricine deține un telefon mobil poate completa un raport în mai puțin de 20 de minute la această adresă: https://www.truthforhealth.org/vaccine-injury-report/

În plus, situl Fundației Adevărul pentru Sănătate oferă resurse pentru tratamentul leziunilor provocate de vaccin și dezvoltarea unui plan de recuperare a sănătății pe termen lung.

Cei interesați sunt sfătuiți să contacteze Info@TruthforHealth.org pentru un link pentru a participa la conferința de presă online.