ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Robert Malone postează pe blogul său anunțul și prezentarea despre un nou documentar exploziv, în 9 părți, realizat de jurnaliștii Ty și Charlene Bollinger, „Propaganda expusă [NECENZURAT]”, documentar la care participă peste 60 de medici, oameni de știință și experți în sănătate, luptători pentru libertate.

Documentarul scoate la iveală minciunile Big Media și ale industriei medicale, prezentând istoricul corupției Big Pharma, conflictele de interese și explicând de ce intervențiile medicale actuale sunt legate atât de puternic de medicamentele brevetate. De asemenea, prin seria de documente prezentate, trece în revistă istoria sordidă a experimentelor medicale din SUA, pentru a ajuta spectatorul să înțeleagă cum am ajuns aici, de ce ne pierdem libertățile în domeniul sănătății și ce putem face în acest sens.

Peste 60 de medici, oameni de știință și experți în sănătate, luptători pentru libertate, sunt prezentați în această serie revelatoare de documente, care poate schimba vieți, fiindcă ar putea trezi suficient de mulți oameni care să lupte pentru adevăr și libertate.

Oferim mai jos prezentarea de pe blogul Dr. Robert Malone, pe care o vom publica în două părți, însoțită de un scurt fragment din documentarul video:
 

Admirația față de medici nu e lipsită de temei. Medicii salvează vieți. Numărul de cunoștințe acumulate de care este nevoie pentru a repara o arteră, a înlocui o articulație sau a stabili un diagnostic aparent imposibil necesită o viață întreagă de dedicație și muncă. Fiecare generație de medici stă pe umerii ultimelor generații, iar rasa umană a beneficiat enorm de pe urma muncii lor.

Până la urmă, unde am fi fost astăzi fără penicilină sau apendicectomii? Chiar și capacitatea noastră de a steriliza rănile și de a preveni infecțiile a crescut drastic durata medie de viață. Dar nu toate tratamentele care sunt create au valoare egală. Pentru fiecare descoperire care salvează vieți, alte zeci se dovedesc a fi dăunătoare, ineficiente sau chiar mortale.

Adevărul despre medicina modernă

De fapt, istoria experimentelor neetice din Statele Unite și din lume este lungă și înfiorătoare. Copii, soldați, minorități, prizonieri și chiar orașe întregi au fost supuse cu forța sau fără să știe unor experimente periculoase, crude și adesea letale... toate în numele științei.

Medicii și oamenii de știință responsabili de dezvoltarea și administrarea acestor medicamente sunt instruiți, dar și constrânși de sistemul corupt care acum îi controlează. Medicina occidentală, așa cum o știm acum, există orbitând în jurul industriei farmaceutice. Școlile de medicină îi învață pe medici cum să pună simptomele în concordanță cu rețetele, spitalele negociază cu companiile de asigurări pe baza costului medicamentelor și se desfășoară o cursă pentru a crea cel mai nou și mai bun medicament care să vindece ceea ce vă afectează.

Vindecătorii de astăzi nu mai sunt eroii de altădată. Vindecătorii de astăzi sunt instruiți, finanțați și să dea socoteală în fața industriei farmaceutice. Această corupție este în mare măsură facilitată de un sistem guvernamental de supraveghere care nu este altceva decât un instrument folosit de complexul medical industrial pentru a-și aproba și vinde produsele, în timp ce le este limitată răspunderea.

Ceea ce este și mai rău, aceste marionete guvernamentale folosesc acum industriile private din Big Tech și media pentru a se asigura că este prezentată doar narațiunea oficială; cei care au opinii divergente sau date contradictorii sunt reduși la tăcere, cenzurați și calomniați.

Acest scenariu a fost odată considerat a fi o „teorie a conspirației”. A insinua că aceste instituții ar putea fi implicate într-o conspirație globală care a costat zeci de milioane de vieți și a subminat însăși fundațiile democrației noastre echivalează cu o blasfemie.

Împăratul este gol

În ultimele săptămâni, au apărut dovezi șocante care arată un efort riguros al Big Tech, al corporațiilor medicale, instituțiilor media și agențiilor guvernamentale de a reduce la tăcere opiniile divergente, de a ataca anumite persoane și organizații și de a controla la ce informații putem avea acces.

Pe 31 august 2022, procurorul general din Missouri, Eric Schmitt, și procurorul general din Louisiana, Jeff Landry, au intentat un proces susținând că cel puțin 45 de oficiali federali din mai multe agenții din cadrul administrației Biden au ajuns la o înțelegere cu Facebook și Twitter pentru a-și ajusta algoritmii astfel încât să „cenzureze libertatea de exprimare” pe o serie de subiecte, printre care pandemia de COVID-19 (Google, LinkedIn și alții sunt, de asemenea, implicați în petiție).

Următorul extras este din acest document, care poate fi citit integral aici:  

Potrivit Primului Amendament, guvernul federal nu trebuie să aibă niciun rol în controlarea discursului privat sau în stabilirea câștigătorilor și învinșilor pe piața ideilor. Dar asta fac oficialii federali, pe scară masivă - a cărei amploare și impact complet nu au fost încă stabilite.

Secretarul Mayorkas de la DHS a comentat că eforturile guvernului federal de a controla discursurile private pe rețelele de socializare au loc „în toate întreprinderile federale”. Se dovedește că această afirmație este adevărată, la o scară cu mult peste ceea ce reclamanții ar fi putut anticipa vreodată.

Setul limitat de dovezi dezvăluite până acum oferă o imagine șocantă despre un „demers de cenzură” federală masiv, extins, în care sunt implicați zeci de oficiali federali din cel puțin 11 agenții federale și departamente identificate până acum, care comunică cu platformele de social media despre dezinformare și suprimarea discursului privat pe rețelele de socializare — toate având intenția și efectul de a face presiuni pe platformele sociale pentru a cenzura și suprima discursul privat cu care nu sunt de acord oficialii federali.

Această descoperire șocantă a fost urmată de un raport publicat de The Intercept care face și mai multă lumină cu privire la cât de departe merge această conspirație. În special, subagenția DHS (Department of Homeland Security, Departamentul pentru Securitatea Națională), CISA, sau Agenția de Securitate Cibernetică și Securitate a Infrastructurii, a fost cea mai activă în eforturile de combatere a „informării false, dezinformării și malinformării”, abreviat prin „MDM”.

Raportul face referire la documente interne recent scurse, care dezvăluie conversații pe care directorii de corporații și oficialii guvernamentali le-au avut cu privire la modalități de a gestiona narațiunile online potențial „dăunătoare” și subiectele sensibile.

În cadrul întâlnirii din martie, Laura Dehmlow, un oficial FBI, a avertizat că amenințarea reprezentată de informațiile subversive pe rețelele sociale ar putea submina sprijinul pentru guvernul SUA. Dehmlow, conform notelor discuției la care au participat directori generali de la Twitter și JPMorgan Chase, a subliniat că „avem nevoie de o infrastructură media care să fie trasă la răspundere”.
 
A fost considerat drept o crimă împotriva umanității faptul de a pune sub semnul întrebării oricare dintre „măsurile COVID” impuse întregii umanități de guvernele din întreaga lume – în special vaccinarea împotriva COVID, care este ea însăși o crimă împotriva umanității.

Dar istoria a arătat că astfel de suspiciuni nu sunt neîntemeiate. De fapt, există o istorie lungă și bine documentată de corupție și practici neetice ale acelorași companii farmaceutice și agenții guvernamentale în care ni se cere să avem încredere.

Cuprinsul cu cele 9 episoade ale documentarului:


„De-a lungul istoriei omenirii, cei care au spus adevăruri incomode au fost ostracizați, diabolizați și atacați de către cei de la putere. Ceea ce am trăit în ultimii doi ani nu e o excepție de la această regulă. Nu ne surprinde că istoria se repetă. Cu toate acestea, Ty și cu mine considerăm că este important să continuăm să scoatem la iveală aceste planuri menite să ne aducă pe toți la tăcere și la supunere” (Charlene Bollinger).

(Va urma)

Pentru înregistrare în vederea vizionării gratuite în perioada 9-17 noiembrie intrați aici: https://go.propaganda-exposed.com

O secvență video din documentar a fost publicată de organizația Adevărul despre Cancer pe contul acesteia de Rumble. VIDEO: