ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Redăm mai jos un articol de pe Off-Guardian despre cum s-a desfășurat în Rusia plandemia și despre cum „răspunsul la coronavirus” a condus la un record de mortalitate:

Teoria scurgerilor de laborator a fost preluată în mod oficial în presa mainstream datorită Wall Street Journal. Rezumatul concluziilor lucrării: „China”.

La capătul opus al spectrului privind scurgerile din laborator se află personaje precum Ron Unz, care insistă că COVID-19 a fost micro-preparat de americani.

Apoi este și Robert Malone, care împacă aceste două povești despre originea virusului, acuzând atât SUA, cât și China de scurgeri  din laborator, care „au ucis milioane de oameni”.

Ideea care reiese de aici pare să fie că scurgeri dintr-un laborator au ucis mulțimi de oameni, și nu ultimii trei ani în care a avut loc o acțiune de sacrificare organizată sub pretextul „sănătății publice”.

Aceasta nu este o ipoteză foarte credibilă, în opinia noastră umilă.

Vom demonstra acest lucru folosind Rusiei ca exemplu.

APRILIE 2020: COVIDUL SECERĂ VICTIMELE ATACULUI DE CORD

Martie-aprilie 2020 a fost o perioadă groaznică pentru persoanele cu afecțiuni care le pun viața în pericol. În orice moment, cineva cu o boală cronică putea fi testat pozitiv pentru COVID și apoi putea muri din orice motiv.

În zilele după ce Moscova a anunțat o „vacanță” de stat în casă de o săptămână, care a durat mai mult de două luni, Departamentul de sănătate al orașului a făcut tot posibilul să le explice moscoviților de ce este un lucru sinucigaș să iasă afară din motive neesențiale.


Sediul operațional pentru controlul și monitorizarea situației legate de coronavirus raportează că la Moscova au murit 14 pacienți, care au fost diagnosticați cu pneumonie și au primit un rezultat pozitiv la testul pentru infectarea cu coronavirus.

Printre morți se numără și pacienți cu vârsta între 52 și 82 de ani. Toți pacienții au avut comorbidități. Printre acestea se numără... consecințele unui atac de cord.

Departamentul de Sănătate din Moscova, 11 aprilie 2020

Birocrații din sănătatea publică din Moscova și-au dat seama rapid că transparența dăunează răspunsului Rusiei la pandemie; vârstele „victimelor COVID” au fost eliminate pe ascuns din rapoartele zilnice – precum și orice mențiune despre comorbiditățile acestora.

Cu toate acestea, guvernul rus a continuat să definească COVID-ul drept „pneumonie cu un test pozitiv pentru infecția cu coronavirus”.

Este un lucru aparte să ai un atac de cord și pneumonie. O ceașcă de supă de pui și ești ca nou.

Dar un atac de cord și o pneumonie cu un test PCR pozitiv?

Aceasta este oroarea cercetării privind câștigul de funcții.

TOAMNA 2020: „COVIDUL NU ESTE LA FEL DE GRAV CA SEPTICEMIA”

Până în toamna anului 2020, mii de pacienți au trecut prin secția principală COVID de la spitalul Kommunarka din Moscova.

Datele furnizate de medicul-șef al spitalului, Denis Protsenko, au arătat că „majoritatea pacienților cu coronavirus mor din cauza septicemiei rezistente la antibiotice” după ce au contractat suprainfecții (nosocomiale) transmise din spital.

După cum a spus un medic rus pentru ziarul Krasnaya Vesna în noiembrie 2021, excesul de mortalitate în țară – pus pe seama COVID – a fost cauzat, de fapt, în mare parte, de „infecțiile nosocomiale”.

Ziarul a scris:  

„A da vina pe COVID pentru orice este lipsit de etică”, a spus medicul. El a subliniat că este necesar să înțelegem de ce apar focare de infecții nosocomiale. […][El a declarat] că nu a existat un diagnostic sigur COVID-19. „De ce le permit persoanelor cu alte boli să zacă în secțiile COVID?”, a întrebat doctorul.

În special în cazul pacienților vârstnici care nu își pot da acordul pentru intervențiile medicale, condițiile îngrozitoare din multe secții de terapie intensivă COVID („zonele roșii”) din Rusia au echivalat cu o condamnare la moarte.  

La spitalul Kommunarka al lui Protsenko, chiar și cei care au refuzat categoric „tratamentul” COVID au fost supuși procedurilor care le-au pus capăt vieții.  

Printr-o întorsătură ciudată a destinului, dr. Mengele – pardon, Protsenko – a devenit mai târziu un susținător înfocat în campania coercitivă de vaccinare.

În iunie 2021, el a acordat un interviu profetic RT în care a cerut vaccinarea obligatorie – cu doar câteva ore înainte ca vaccinarea obligatorie să fie anunțată la Moscova.

La mai puțin de o săptămână mai târziu, Proțenko a acceptat să candideze pentru Parlament după ce a primit un telefon personal foarte recunoscător de la un Vladimir Putin.

NOIEMBRIE 2021: „VĂ SERVIM CU NIȘTE REMDESIVIR DELICIOS”

Ce fel de medicamente puternice au fost utilizate pentru a-i proteja pe ruși de „scurgerea din laborator” care „a ucis milioane de oameni”?

Ministrul rus al Sănătății și membru al Consiliului executiv al OMS, Mihail Murașko, a făcut un anunț interesant în noiembrie 2021: Toate regiunile Rusiei vor primi Remdesivir, faimosul medicament Ebola care ucide oameni în loc să vindece Ebola.

Mai recent, în august 2022, Ministerul Sănătății din Rusia și-a actualizat lista de medicamente aprobate pentru COVID-19 pentru a include o formă generică de Paxlovid, unul dintre numeroasele medicament oferite de Pfizer cadou omenirii.

Și cum am putea să îl uităm pe cel mai „sigur și eficient” din Rusia – dezvoltat în parteneriat cu AstraZeneca – Sputnik V?

IANUARIE 2023: CONSECINȚELE

Un specialist de la Ministerul Sănătății din Rusia a dezvăluit în ianuarie 2023 că „vârsta medie a persoanelor care au murit din cauza coronavirusului [în Rusia] a fost de 76 de ani, iar în jumătate dintre cazuri a existat cel puțin o boală cronică”.

Speranța de viață a unui bărbat rus este de aproximativ 66-68 de ani.

Femeile se descurcă mai bine, având în medie speranța de viața de 76-78 de ani.

Din păcate, nu cunoaștem defalcarea bărbați/femei a deceselor COVID – pentru că guvernul rus este alergic la transparența esențială –, dar s-ar putea deduce că, în medie, o rusoaică ce „moare de COVID” pierde aproximativ zero ani de speranță de viață. Între timp, bărbații ruși care cad victimele acestei scurgeri din laborator ar putea trăi de fapt mai mult decât se aștepta.

Însă această informație nu e menită să minimizeze pierderile șocante de vieți omenești din ultimii trei ani – Rusia a suferit un record de mortalitate în 2021.  

Ceea ce sugerăm este că, probabil, problema a fost cauzată de pastilele toxice pentru ficat, de mizeriile [„vaccinurile”] genetice de la Big Pharma, de suspendarea îngrijirii medicale și de atacul total asupra umanității așa cum o știm noi – spre deosebire de teoria despre un presupus patogen pregătit în Wuhan?

Este un lucru la care trebuie să reflectăm.