ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Kazuhiro Haraguchi, politician membru al Partidului Democrat Constituțional al Japoniei și membru al Camerei Reprezentanților a Dietei Japoneze, în vârstă de 63 de ani, a acuzat în mod direct companiile producatoare de vaccinuri anti-Covid 19 pentru cancerul cu care se lupta în prezent, transmite corespondentul ActiveNews din Japonia:

Politicianul este convins de faptul ca vaccinurile injectate in cele trei doze de vaccinare pe care a fost nevoit sa le faca - au fost cauza remisiei cancerului de care sufera la momentul actual.

In 28 aprilie a.c., din insasi declaratia politicianului, acesta a fost diagnosticat cu limfom malign în stadiul doi.

Cu mai bine de sase ani in urma, politicianul japonez suferise de aceasta forma de cancer si se vindecase complet.

Kazuhiro Haraguchi a afirmat faptul ca: "Am fost forțat sa ma vaccinez de trei ori pentru a merge în Thailanda. La scurt timp după aceea, mi s-au umflat amigdalele și mi-am pierdut vocea. La un consult medical, a reieșit limfom malign. Am fost șocat ca mi-a căzut părul dintr-odată. Sper ca (relatând experienta mea, n.trad.) să încurajez măcar puțin oamenii care suferă de astfel de boli (apărute în urma vaccinării, n.trad.)".

Ca o forma de protest, tot in cursul lunii aprilie, politicianul a șocat opinia publică, nepurtand perucă, in timp ce tinea un discurs fulminant în cadrul Parlamentului japonez, impotriva vaccinurilor si campaniilor de vaccinare.

Calvitia cauzata de cancer a fost imaginea cu care politicianul a sfidat politicile vaccinarii anti-Covid 19, după cum se apare și în asahi.com.

Gestul extrem a avut si scopul de a dezvălui gravitatii bolii de care suferă și efectele adverse ale tratamentului, într-o încercare de a conștientiza publicul conservator.

În prezent, politicianul Kazuhiro Haraguchi se recuperează cu un prognostic medical optimist  și își continuă cariera politică. În timpul liber, se dedica videoblogului său disponibil pe Youtube, axat pe experiența lui cu cancerul si mai ales pe studiul efectelor vaccinarii anti-Covid 19.

Cu diverse ocazii, Haraguchi și-a exprimat dezacordul față de vaccinurile anti-Covid 19 în postările sale de pe contul său de Twitter: "Cred ca există aspecte referitoare la vaccin pe care încă nu le înțelegem și care nici măcar nu ne-au fost încă dezvăluite" (29 ianuarie a.c.).

Nici conducerea actuală a Tarii Soarelui Rasare nu a scăpat criticii lui Haraguchi care a postat pe contul său oficial de Twitter urmatoarea declaratie: "Oare nu ar trebui Guvernul (japonez) sa gestioneze corespunzător anxietatea populației (față de vaccin, n.trad.) si efectele adverse (produse de acesta, n.trad.) (29 ianuarie a.c.)?

Cel mai recent, pe 27 mai 2023, acesta a afirmat pe Twitter:

„Sufăr de limfom malign după ce am primit de trei ori vaccinul ARN Messenger. Sunt membru al parlamentului japonez. O înregistrare video în care eu discutam efectele vaccinului cu profesorul Yasumasa Inoue, expert în biologie moleculară, a fost interzisă de Google.

Țara dumneavoastră permite companiilor să cenzureze informațiile despre vaccinuri? Veți permite încălcări ale dreptului meu de a căuta cauza bolii mele?

Japonia este țara în care cel mai mare număr de persoane au primit vaccinul ARN Messenger din întreaga lume și, de asemenea, are cel mai mare număr de decese în exces. Sunt îngrijorat de faptul că cetățenii japonezi suferă și mor din cauza efectelor vaccinului.

Amenințarea la adresa securității nu vine din partea Rusiei sau a Chinei, ci din partea industriei farmaceutice din țara dumneavoastră și a BigTech care obstrucționează anchetele în acest sens.

Cred că este necesar să îi convocăm pe liderii acestor companii în parlamentul japonez și să îi interogăm.

Am învățat despre libertate și drepturile omului în țara dumneavoastră. Vă solicit să cooperați în protejarea libertății și a drepturilor omului.”, a scris acesta.

O adresare valabilă și la noi.

DESPRE RELAȚIA VACCIN - CANCER VEDEȚI ARTICOLELE RELAȚIONATE ACESTEI CORESPONDENȚE