ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Profesorul virusolog Sucharit Bhakdi a realizat recent o analiză în care explică punct cu punct de ce vaccinarea trebuie să se oprească acum. Înregistrarea a fost ștearsă de pe YouTube dar a devenit virală pe grupurile de Telegram. Grație unei cititoare fidele a ActiveNews, căreia îi mulțumim în mod deosebit, vă putem oferi atât filmarea tradusă cât și transcrierea acesteia:

„Vestea buna a momentului este ca publicatiile stiintifice recent aparute au pus capat intregii controverse. Ceea ce am fost facuti sa credem pana acum este ca virusul Sars-CoV2 este atat de nou incat sistemul nostru imunitar nu-l va recunoaste si de aceea, cand va fi nevoie, sistemul imunitar nu va raspunde in timp util prin producerea de anticorpi care ar putea sa ne salveze viata si de aceea ar trebui sa ne vaccinam. De aceea intreaga lume ar trebui sa se vaccineze.

Publicatiile stiintifice care au aparut in ultima saptamana, cum am spus, au pus capat acestei afirmatii deoarece s-a demonstrat ca virusul Sars-CoV 2 si tulpinele sale nu sunt atat de diferite fata de variantele vechi, de baza ale coronavirusurilor, incat sa nu fie recunoscute de sistemul imunitar. Am incercat sa explic folosind acest desen.

Acesta este sistemul imunitar. Sistemul imunitar are mai multe componente. Una dintre ele este reprezentata de anticorpii pe care sistemul imunitar ii va produce atunci cand se va intalni cu un nou adversar, un virus. In functie de recunoasterea sau nu, de catre sistemul imunitar, a unui virus cu care a intrat sau nu in contact, raspunsul va fi lent, primul raspuns este intotdeauna lent, dureaza patru saptamani pana sunt produsi anticorpii si acesti anticorpi se numesc IgM, imunoglobuline M. Daca sistemul imunitar s-a intalnit cu virusul in trecut si si-l reaminteste, pentru ca sistemul imunitar are memorie, va produce rapid alti anticorpi numiti IgG si IgA. Acestia sunt anticorpii de reinfectie.

Acesti anticorpi au doua functii in principal. Daca anticorpii trebuie sa combata un virus, vor incerca sa impiedice intrarea virusului in celule. Asa ar trebui sa actioneze anticorpii anti coronavirus. Se numesc anticorpi de protectie deoarece protejeaza celula de infectarea cu virus.

Daca totusi celula se infecteaza, atunci limfocitele sunt acolo, in spatele scenei, isi vor face aparitia si vor recunoaste ca celula este infectata si aceste limfocite soldați au datoria de a omori celula. Odata ce celula este omorata, fabrica de virusuri este distrusa, virusul nu mai poate fi produs iar tu te mobilizezi si te apuci de treaba.

Cealalta functie a anticorpilor, functie principala, exercitata de anticorpi impotriva bacteriilor sau fungilor, este legarea de bacterie, ceea ce va duce la activarea altor componente ale sistemului imunitar. Acestea sunt asa numitul Complement numit astfel deoarece augmenteaza actiunea anticorpilor, si leucocitele.

Leucocitele sunt celule care mananca. Sunt celule din sangele tau, care circula tot timpul si asteapta ca bacteriile sa intre in sange, sa fie legate de antiorpi, pentru ca apoi sa le manance. Astfel esti protejat de anticorpi impotriva bacteriilor.

Avem deci doua componente majore ale sistemului imunitar. O componenta, limfocitele, care sunt celule directionate impotriva virusurilor si celulelor infectate cu virus, si cealalta, leucocitele care sunt directionate impotriva bacteriilor. Sunt ca Marina si Aviatia. Aviatia-Marina. Ambele sunt mortale. Se ocupa in mod constant de toate virusurile si bacteriile cu care te confrunti in mod normal.

Deci, intrebarea este urmatoarea: este sistemul nostru imunitar complet orb fata de asa numitele noi tulpini de virus Sars-CoV 2? Aceasta este intrebarea. Se poate raspunde foarte simplu. Pentru asta trebuie ca dupa injectarea virusului sau a genelor virale in corp, sa observi cat timp este necesar pentru ca sistemul imunitar sa fabrice anticorpii impotriva acestei gene. Acest studiu a fost facut si publicat in ultimele saptamani de trei grupuri independente americane de cercetare.

Toata lumea se poate uita peste aceste materiale si vreau sa va uitati la ele pentru ca se ridica doua intrebari. In primul rand: raspunsul anticorpilor a fost rapid sau lent? Acesta ar fi cel rapid iar acesta ar fi cel lent; la treizeci de zile sau la zece zile sau chiar la cinci zile. Daca a fost rapid, anticorpii au fost cei de tipul scontat: IgG sau IgA sau nu? Te voi intreba ce crezi.

Americanii au cuantificat in fiecare zi (dupa vaccinare) aparitia anticorpilor in sange. Ti se spune ca ar trebui sa te vaccinezi. Vor spune: bineinteles, sunt anticorpi IgM pentru ca sistemul imunitar a intrat pentru prima data in contact cu virusul, dar adevarul este chiar opusul. Toate grupurile de cercetare au aflat ca toti cei care au fost vacinati au raspuns cu anticorpi IgG si IgA in cateva zile dupa vaccinare, fapt care este dovada absoluta ca este un raspuns de reamintire la ceva recunoscut de sistemul imunitar.

M-ati putea intreba: Cum este posibil? Raspunsul este foarte simplu.Acesta este bratul de cuplare a virusului. Este proteina spike care se leaga de celula pentru a patrunde in ea. Anticorpii vin si se fixeaza (de spike) ca in maxilarele unui crocodil cu gura larg deschisa care este impiedicat sa inchida gura. Bineinteles ca nu este foarte corect dar este o ilustrare pentru dumneavoastra. Acum, aceasta potrivire cheie-broasca nu este perfecta. Poti schimba o prelungire sau doua si totusi sa se cupleze. Aceasta este diferenta intre virusul corona si virusul gripal influenta care cauzeaza intr-adevar pandemii deoarece virusurile gripale isi pot schimba complet capsula care se poate modifica brusc aratand asa si atunci anticorpii tai nu se vor mai putea fixa. Dar coronavirusurile nu pot face niciodata acest lucru, nu pot, isi pot schimba doar forma prelungirilor dar nu este suficient pentru a pacali sistemul imunitar. Este atat de simplu. Si se aplica tuturor tulpinilor.

Nu lua in seama daca cineva iti spune ca nu esti imun la celelalte tulpini. Adevarul este ca sistemul imunitar nu isi risipeste rezervele. Isi tine anticorpii intr-un seif, asa cum iti tii tu banii intr-o banca. Nu te plimbi aruncand cu banii din buzunare, iei banii din banca atunci cand ai nevoie de ei. La fel se intampla si cu sistemul imunitar.

In mod extraordinar, o alta publicatie, provenind din Danemarca, a aratat ca adevaratele infectii cu Sars-Cov 2 evolueaza identic, adica la fiecare individ care a dezvoltat o infectie, chiar daca este asimptomatic, fara simptome, virusul ajunge in gat, se multiplica putin si este eliminat. Chiar si atunci, sistemul imunitar raspunde producand anticorpi IgG si IgA, insemnand ca ai bani in banca. Aceasta inseama, dragi concetateni, ca imunitatea de turma este deja prezenta, dar tinuta inchisa cu cheia, ca o comoara. Dar poate fi mobilizata de cate ori este nevoie. Este ca relatia dintre caine si stapanul sau. Cainele este sistemul imunitar, stapanul, in acest caz, va fi virusul. In momentul in care virusul vine aproape de casa, se intoarce, cainele simte ca virusul vine, incepe sa dea din coada, sa latre, sa produca anticorpi pentru a-si intampina stapanul. Vedeti, intotdeauna acest virus intra mai intai pe usa din fata, ajunge in gat si trec cateva zile pentru a se multiplica, trec cateva zile pana se multplica si daca se multiplica in gat, nu conteaza. Te omoara numai daca ajunge in plamani. Dar acum stim ca este suficient timp pentru tine, pentru mine si pentru oricine altcineva pentru ca datele au aratat ca peste nouazeci si noua la suta din oamenii de pretutindeni au acest tezaur la dispozitie, il au si pot mobiliza anticorpii IgG si IgA chiar si atunci cand virusul se gaseste numai in gat.

Nu este o informatie minunata? Cred ca ne face sa ne dam seama ca putem da la o parte spaima fata de aceasta pandemie si sa ne intoarcem intr-o lume minunata, sa ne intoarcem la prietenii nostri, la cei dragi, sa dam mana cu ei si sa ne bucuram. Pandemia nu mai functioneaza ca o boala noua, periculoasa si mortala.

A doua noutate pe care o am pentru dumneavoastra este ca vaccinarea devine inutila in aceste conditii si altfel spus, daca vaccinarea implica orice risc posibil, trebuie oprita pentru ca nu aduce avanaje ci numai pericol. Este datoria doctorilor si a autoritatilor sa nu dea curs vaccinarii.

Dati-mi voie sa va spun ceva extrem de alarmant, atat de alarmant incat aceasta informatie este la fel de importanta ca si vestea buna si provine tot din publicatia care a aparut recent.

Ne intoarcem la acest grafic. V-am spus ca la vaccinati s-a constatat ca IgG si IgA apar imediat, apoi stagneaza pentru urmatoarele doua sau trei saptamani si apoi oamenii primesc cea de-a doua doza. Ce au observat? Au observat ca nivelurile de IgG si IgA incep imediat sa creasca, ceea ce se presupune ca ar trebui sa faca o noua doza. Totusi, ascultati cu mare atentie, uitati-va aici. Acesta este peretele unui vas de sange, acesta este sangele dumneavoastra. Se cunoaste acum ca genele care sunt injectate in corpul tau vor intra in circulatia sangvina si este sigur in acest moment ca aceste gene vor intra in celulele care tapeteaza peretii vaselor deoarece acestea sunt celulele cu care au contact. Ce se intampla cand celulele care tapeteaza peretii vaselor de sange incep sa produca proteine spike? Proteinele spike vor fi produse de celule si vor patrunde prin membrana celulara in circulatia sangvina.E clar? Aceste celule vor fi recunoscute de limfocitele care au fost create, ti-au fost date de Dumnezeu pentru a distruge acele celule care produc virusul sau proteina virusului, orice proteina virala. Aceste limfocite vor porni atacul impotriva propriilor pereti vasculari. Este o prima cale de formare a cheagurilor care stim acum ca apar peste tot, in toata lumea. La inceput, dupa prima vaccinare, acest pericol este grav si terifiant chiar si numai prin prezenta lui pentru ca distrugi un limfocit care incearca sa te distruga pe tine. Dar in acel timp, de-a lungul primelor sapte pana la zece zile, nu au aparut inca anticorpii. Nu exista inca anticorpii. Dupa trei sau patru saptamani apar niveluri ridicate de anticorpi peste tot in sangele tau si daca indraznesti sa repeti aceasta perfomanta si incepi sa produci proteine spike in sangele tau, Dumnezeu sa te ajute, pentru ca acum, nu numai limfocitele „killer” te vor ataca. Anticorpii, complementul si leucocitele vor ataca si ele gandindu-se ca celulele tale care au produs spike-urile sunt bacterii. Si vor incerca sa distruga celulele peretilor tai vasculari.

Acest atac al Aviatiei si al Marinei pe o singura celula țintă nu a mai fost vazut pana acum. Pana acum nu a aparut o astfel de situatie pentru ca fie combati un virus fie combati o bacterie. Infectiile mixte in organism sunt practic necunoscute.

Avem o situatie unica ce a fost creata prin vaccinare, care este, intr-un fel, extem de interesanta, pentru ca nimeni nu stie care vor fi urmarile. Totusi, previziunile sunt atat de oribile, groaznice si terifiante incat eu nu vreau sa stiu raspunsul si nu vreau ca acest raspuns sa ajunga sa devina cunoscut. Imi doresc ca tu sa decizi sa nu faci o a doua doza, nu numai a doua doza, dar nici o alta doza. Iti va pune viata in pericol. De acest lucru sunt acum convins mai ales datorita publicatiilor care tocmai au aparut.

Cred ca este cel mai important lucru pe care l-am avut de spus astazi si sper ca oamenii se vor aseza, se vor uita la aceste informatii, vor vorbi despre ele si sper ca si colegii mei, doctori si oameni de stiinta, vor face la fel si se vor strange impreuna pentru a analiza daca aceste date contin un graunte de adevar, pentru ca daca intr-adevar contin, consecintele sunt fara limite si clare. Trebuie doar sa oprim totul acum.”