ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Realizatorul Fox News Tucker Carlson a provocat o adevărată isterie în cercurile stângiste după ce a afirmat că persoanele care poartă mască în exterior ar trebui ridiculizați, iar părinții care le pun copiilor mască acuzați de abuz. 

Carlson a spus că măștile sunt „doar un semn de obediență politică, la fel ca insignele cu Kir Ir Sen purtate la Phenian”, adăugând că persoanele care poartă voluntar mască în exterior sunt niște „fanatici și nevrozați”.

El a declarat apoi că acuzațiile ar trebui să îi vizeze în primul rând pe alegătorii lui Biden, care îi hărțuiesc pe conservatori de aproape un an de zile pentru că nu poartă mască în spațiile publice.

„Noi, ceilalți, ar trebui să fim cei care fornăie la ei, pentru că ei sunt agresorii – este datoria noastră să îi facem să dea înapoi și să restaurăm societatea în care ne-am născut”, a mai spus Carlson.

„Așadar, data viitoare când veți vedea pe cineva mascat pe trotuar sau pe pista de biciclete, nu ezitați. Cereți-i politicos, dar ferm: «Fiți amabil, vă rog, și scoateți-vă masca! Știința a demonstrat că nu există nici un motiv pentru a o purta. Masca dumneavoastră mă face să mă simt neconfortabil»”, a adăugat ziaristul.

 

 

„Așa ar trebui să procedăm și ar trebui să continuăm să o facem până când a purta mască în exterior va deveni la fel de acceptabil social ca a aprinde un Marlboro într-un lift.”

Realizatorul Fox News a continuat, calificând purtarea măștii ca „respingătoare”, și a adăugat că obligarea copiilor să poarte mască în exterior ar trebui declarată ilegală.

„Reacția dumneavoastră atunci când vedeți copii purtând măști în timp ce se joacă nu ar trebui să fie diferită de reacția pe care o aveți atunci când vedeți pe cineva lovind un copil în magazin. Chemați poliția imediat! Contactați Serviciul de Protecție a Copilului! Continuați să sunați până vine cineva!”, a îndemnat Carlson.

„Sunteți martorii unui abuz, un abuz asupra copiilor, și aveți obligația morală de a încerca să-l împiedicați”, a adăugat el.

Așa cum era de așteptat, afirmațiile lui Carlson au provocat o adevărată furtună pe Twitter, mai ales în cercurile stângiste, isterizate că le este atacat obiectul de cult.

Mulți au cerut Fox News să îl dea afară pe ziarist, în timp ce alții l-au declarat „o amenințare pentru securitatea națională”.

După ce, la începutul pandemiei, dr. Anthony Fauci declara că masca nu împiedică răspândirea coronavirusului, pentru ca apoi să devină cel mai fervent partizan al măștii, recomandând chiar purtarea a două bucăți, una peste alta, „expertul COVID nr. 1 al Americii” s-a sucit din nou la începutul săptămânii.

Fauci a recunoscut că transmiterea virusului la exterior este aproape inexistentă, ceea ce face purtarea măștii inutilă.

Pe de altă parte, într-o recentă scrisoare deschisă adresată guvernului german și premierilor landurilor, cinci importanți membri ai Asociației germane pentru Cercetarea Aerosolilor (GAeF) arătau:

„Transmiterea virușilor SARS-CoV-2 are loc în spațiile închise, fără excepție. Transmiterea în exterior este extrem de rară și nu duce niciodată la apariția unor focare de infecție, așa cum se petrece în spațiile închise.”