ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prezentăm mai jos una dintre analizele recente ale doctorului Joseph Mercola, traduse de un cititor ActiveNews, căruia îi mulțumim!

REZUMAT: 

• Folosind testul cardiac PULS, cercetătorii au descoperit că vaccinurile COVID cu ARNm de la Pfizer și Moderna cresc dramatic biomarkerii asociați cu tromboză, cardiomiopatie și alte evenimente vasculare după vaccinare

• Au fost comparate testele PULS pre- și post-injecție de la 566 de pacienți. În medie, scorurile PULS ale acestora au crescut de la un risc de 11% de a dezvolta un sindrom coronarian acut în următorii 5 ani, la un risc mai mult decât dublu, de 25%, pentru aceeași perioadă de timp.

• Cei care au făcut vaccinul de teamă că boala COVID-19 le-ar putea afecta negativ inima se confruntă acum cu realitatea sumbră că au schimbat un risc potențial cu unul mai sigur

• Un alt studiu detaliază modul în care injecția cu ARNm poate provoca trombocitopenie (scăderea numarului de trombocite) printr-un mecanism care implică activarea trombocitelor de către anticorpii îndreptați împotriva proteinei spike (anticorpii anti-spike)

• Un mister neelucidat încă este motivul pentru care doar anumite persoane cu anticorpi la proteina spike (anticorpi anti-spike) dezvoltă simptome de activare plachetară și trombocitopenie. O ipoteză este că doar un subset de anticorpi anti-spike formați după vaccinare poate activa trombocitele și provoca trombocitopenie.

Într-o postare pe Twitter din 21 noiembrie 2021, dr. Aseem Malhotra, cardiolog, scrie: [1]

„Extraordinar, tulburător, îngrijorător. Acum avem dovezi ale unui mecanism biologic plauzibil prin care vaccinul cu ARNm poate contribui la creșterea evenimentelor cardiace. Rezumatul este publicat în revista de cardiologie cu cel mai mare impact, așa că trebuie să tratăm aceste descoperiri cu foarte mare seriozitate.”

Rezumatul despre care vorbește este intitulat: „mRNA COVID Vaccines Dramatically Increase Endothelial Inflammatory Markers and ACS Risk as Measured by the PULS Cardiac Test: A Warning,” („Vaccinurile COVID cu ARNm cresc dramatic markerii inflamatori endoteliali și riscul de SCA măsurat prin testul cardiac PULS: Un avertisment”), publicat în numărul din 16 noiembrie 2021 al revistei Circulation.[2] (SCA - sindrom coronarian acut).

Avertizare de risc cardiac

Testul cardiac PULS (Protein Unstable Lesion Signature)3 este un test simplu de sânge care detectează ruptura leziunilor cardiace instabile, una dintre principalele cauze ale atacurilor de cord. După cum au menționat autorii acelui studiu, aceasta este „o măsurătoare validată clinic a biomarkerilor multipli de proteine”, care includ:

• IL-16, o citokină proinflamatoare

• Fas solubil, un inductor al apoptozei

• Factorul de creștere a hepatocitelor (HGF), un indicator pentru chemotaxia celulelor T în epiteliu și în țesutul cardiac

Acestea și alte câteva proteine ​​indică răspunsul sistemului imunitar la leziunile arteriale care pot duce la leziuni cardiace. Aceste leziuni pot deveni instabile, iar dacă se rup, pot duce la un atac de cord.

„Concluzionăm că vaccinurile cu ARNm cresc dramatic inflamația în endoteliu și infiltrarea celulelor T în mușchiul cardiac și pot explica constatările de tromboză crescută, cardiomiopatie și alte evenimente vasculare după vaccinare.” ~ Revista Circulation a Asociației Americane a Inimii, 16 noiembrie 2021

Deci, pe baza nivelurilor acestor biomarkeri, testul vă oferă un scor care vă prezice riscul pe 5 ani, ca posibilitate procentuală, de a dezvolta sindrom coronarian acut (SCA). Nivelurile ridicate vă cresc scorul PULS, în timp ce nivelurile sub limită îl scad.

Pacienții vaccinați anti-COVID sunt predispuși unui risc mai mult decât dublu de a dezvolta SCA

Potrivit autorilor studiului din revista Circulation:[4]

„Scorul a fost măsurat la fiecare 3-6 luni în rândul grupului nostru de pacienți, timp de 8 ani. Recent, odată cu apariția vaccinurilor Covid-19 cu ARNm de la Moderna și Pfizer, au început să se observe schimbări dramatice ale scorului PULS la majoritatea pacienților. Acest raport rezumă acele rezultate.

Un total de 566 [de pacienți], cu vârsta cuprinsă între 28 și 97 de ani, raport masculin - feminin 1:1,consultați într-un cabinet de cardiologie preventivă, au fost supuși unui nou test PULS la 2 până la 10 săptămâni după a doua injecție COVID și a fost comparat cu scorul PULS anterior, efectuat cu 3 până la 5 luni înainte de injectare.

Linia de bază IL-16 a crescut de la 35 = / - 20 peste normă la 82 = / - 75 peste normă post-vaccinare; sFas a crescut de la 22 +/- 15 peste norma la 46 = / - 24 peste norma post-vaccinare; HGF a crescut de la 42 +/- 12 peste norma la 86 +/- 31 peste norma post-vaccinare. Aceste modificări au dus la o creștere a scorului PULS de la 11% riscul de SCA la 5 ani la 25% riscul de SCA la 5 ani.

La momentul prezentului raport, aceste modificări persistă timp de cel puțin 2,5 luni după a doua doză de vaccin.

Concluzionăm că vaccinurile ARNm cresc dramatic inflamația în endoteliu și infiltrarea celulelor T a mușchiului cardiac și pot explica observațiile de tromboză crescută, cardiomiopatie și alte evenimente vasculare după vaccinare.

După cum a menționat Malhotra, acest lucru este într-adevăr extraordinar de tulburător. Pacienții care au primit un regim de două doze de ARNm și-au dublat riscul de SCA pe cinci ani, conducând-o de la o medie de 11% la 25%. Imaginează-ți doar forma în care va fi sistemul nostru medical și societatea în general dacă 1 din 4 persoane care au primit regimul cu două doze va avea insuficiență cardiacă acută.

Semne și simptome de urmărit

ACS este un termen umbrelă care nu include doar atacurile de cord, ci și o serie de alte afecțiuni care implică o reducere bruscă a fluxului de sânge către inima ta. Semnele și simptomele SCA încep de obicei foarte brusc și includ: [5]

Durere/disconfort toracic, adesea descris ca durere, presiune, senzație de senzație de strângere sau arsură

Durere care iradiază de la piept către umeri, brațe, abdomenul superior, spate, gât și/sau maxilar

Greață și/sau vărsături

Indigestie

Dificultăți de respirație

Transpirație puternică bruscă

Amețeli, amețeli și/sau leșin

Oboseală neobișnuită sau inexplicabilă

 Neliniște și/sau teamă

 

Dacă bănuiți SCA, nu vă duceti  la spital, conducand masina. Apelați la o ambulanță, deoarece este o adevărată urgență medicală care poate necesita asistență medicală promptă. Factorii de risc pentru SCA au inclus în trecut vârsta înaintată, hipertensiunea arterială, fumatul de țigară, lipsa exercițiilor fizice, dieta nesănătoasă, excesul de greutate corporală și diabetul. Infecția cu SARS-CoV-2 a fost adăugată recent la acea listă, dar se pare că trebuie să adăugăm și vaccinul COVID. Cei care au primit injecția de teamă că COVID-19 le-ar putea afecta negativ inima acum se confruntă cu realitatea sumbră că sunt schimbate un risc potențial cu unul mai sigur.

Trombocitopenie indusă de vaccin

În știri conexe, o lucrare publicată în jurnalul Blood Advances analizează „Activarea trombocitelor dependentă de Spike-SARS-CoV-2 în trombocitopenia indusă de vaccinul COVID-19.” [6] Trombocitopenia este termenul medical pentru numărul scăzut de trombocite. Autorii subliniază că, în urma lansării vaccinurilor cu ARNm și ADN-ul COVID, au fost raportate peste 150 de cazuri de trombocitopenie.

Referința pentru această statistică este o lucrare din 9 martie 2021 din Jurnalul American de Hematologie [7], iar leziunile se strâng cu o viteză vertiginoasă. Începând cu 12 noiembrie 2021, au fost raportate în S.U.A. 4.387 de cazuri de trombocitopenie. Sistemul de raportare a evenimentelor adverse ale vaccinurilor (VAERS), [8], deci este mult mai frecvent decât ceea ce afirmă ei. (Există, de asemenea, 9.332 de rapoarte de infarct miocardic, despre care tocmai am discutat, și 13.237 de raportări de miopericardită, adică inflamația inimii și/sau a sacului cardiac.[9])

Potrivit autorilor, identificarea mecanismului prin care injecțiile provoacă trombocitopenie ar facilita dezvoltarea unui test de diagnostic. Din punct de vedere istoric, trombocitopenia indusă de heparină a fost diagnosticată folosind un test de eliberare a serotoninei (SRA). Folosind SRA, un subgrup de pacienți cu COVID-19 în stare critică au fost testați pozitiv pentru complexele imune activatoare de trombocite care pot provoca tromboză.

Alți cercetători au arătat, de asemenea, că anticorpii IgG de la pacienții cu COVID-19 în stare critică pot activa trombocitele, ducând la un eveniment trombotic. Aici, folosind un SRA modificat, au descoperit complexe imunitare dependente de spike, activatoare de trombocite la un pacient cu trombocitopenie indusă de vaccin, sugerând că proteina spike este factorul cauzal. Ei explică: [10] „Pacienta noastră a fost o femeie de 25 de ani care s-a prezentat la spital la 10 zile după ce a primit vaccinul Moderna ARNm COVID-19 cu oboseală, pete și purpură umedă.

Numărul inițial de trombocite a fost de 1.000 pe milimetru cub, fără dovezi de schistocite pe frotiu de sânge. Studiile de coagulare au fost în limitele normale... Acest lucru exclude probabil prezența unui anticoagulant lupus, având în vedere utilizarea unui reactiv sensibil la lupus pentru testarea PTT. Anticorpii anti-factor 4 antiplachetar (PF4)/heparină nu au fost detectați... iar testul clasic SRA, cu sau fără heparină sau PF4 exogen, a fost negativ.

Testele pentru trombocitopenia imună indusă de medicamente cu trombocitele donatoare spălate au fost, de asemenea, negative pentru legarea trombocitelor cu vaccin, PEG2000 sau proteina Spike SARS-CoV-2 ... Pacientul a fost tratat cu dexametazonă și imunoglobulină intravenoasă (IVIg) pentru un presupus imun purpură trombocitopenică.

Numărul de trombocite sa normalizat în ziua a șaptea de tratament. Testarea suplimentară a serului a identificat anticorpii proteici Spike SARS-CoV-2 din clasele IgG ... IgA ... și IgM .... Anticorpii împotriva proteinei nucleocapside SARS-CoV-2 au fost absenți, confirmând anticorpii induși de vaccin fără infecție prealabilă.

Pentru a investiga în continuare mecanismul trombocitopeniei, am testat serul pacientului folosind un SRA modificat cu adăugarea proteinei Spike SARS-CoV-2 recombinate (Spike-SRA). Am observat activarea trombocitelor dependentă de doză cu creșterea proteinei Spike SARS-CoV-2...

Reacția a fost inhibată de un blocant FcyRIIa... și IVIg... confirmând activarea trombocitară dependentă de FcyRIIa. Activarea trombocitelor a fost demonstrată, de asemenea, într-o măsură mai mică, cu cantități tot mai mari de vaccin Moderna... și excipientul PEG2000... Mai mult, activarea trombocitelor nu a fost detectată într-o probă de control de la un pacient care a primit vaccinul Moderna și nu a dezvoltat trombocitopenie... Proteina Spike circulantă a fost detectată în serul pacientului nostru utilizând testarea imunoenzimatică... Împreună, aceste rezultate sugerează că trombocitopenia la acest pacient a fost secundară activării trombocitelor mediate de FcyRIIa de către complexele imune Spike SARS-CoV-2.

Mecanism potențial identificat

Dacă ați considerat că secțiunea citată mai sus este prea complexă, iată mesajul de luat acasă: injectarea de ARNm poate cauza un nivel excepțional de scăzut de trombocite printr-un mecanism care implică anticorpi împotriva proteinei spike (anticorpi anti-spice) care duce la epuizare. de trombocite prin activarea acestora. Trombocitele sunt celule specializate care opresc sângerarea și au receptori ACE2, de care se leagă proteina spike SARS-CoV-2. Când proteina spike se leagă de receptorul ACE2 de pe trombocite, le activează. Această activare a trombocitelor poate duce la coagulare intravasculară diseminată, adică o suprastimulare patologică a sistemului dumneavoastră de coagulare care poate duce la coagulare anormală a sângelui și care poate pune viața în pericol, precum și trombocitopenie (număr scăzut de trombocite) și hemoragie.

Doctors for COVID Ethics a descris acest mecanism într-o scrisoare[11] din 28 februarie 2021 către Agenția Europeană a Medicamentului (EMA). În scrisoarea respectivă, ei au avertizat că, pe baza acestui mecanism, injecțiile de COVID pe bază de proteine ​​​​pic pot provoca cheaguri de sânge, tromboză a venelor cerebrale și moarte subită, ceea ce am văzut de atunci. În esență, ajungi să ai atât de multe cheaguri de sânge în sistemul vascular, încât sistemul tău de coagulare este epuizat, de unde numărul scăzut de trombocite.

Numărul scăzut de trombocite, la rândul său, este ceea ce permite hemoragia (sângerare anormală).

Întrebările rămân

Un mister care rămâne de rezolvat este motivul pentru care doar anumite persoane cu anticorpi la proteina spike (anticorpi anti-spice) dezvoltă simptome de activare a trombocitelor și trombocitopenie. De ce nu toate?

„O ipoteză este că activarea trombocitelor depinde de epitopi unici ai proteinei spike, care sunt recunoscuți doar de o minoritate de anticorpi identificați”, sugerează autorii.[12] În încheiere, ei afirmă: „Cazul nostru... evidențiază aplicabilitatea SRA pentru a detecta tulburările de activare a trombocitelor în afară de HIT [trombocitopenia indusă de heparină]. Deși se face în mod clasic în prezența heparinei, poate fi modificat pentru a include diferite antigene pentru a provoca formarea complexului imun și a identifica activarea trombocitelor...

În cele din urmă, rolul proteinei Spike SARS-CoV-2 necesită clarificări suplimentare în ceea ce privește activarea trombocitelor, precum și rolul activării trombocitelor dependente de vaccin și PEG. Noi postulăm că un mic subset de anticorpi împotriva proteinei Spike, formați după vaccinare, poate activa trombocitele și poate provoca trombocitopenie. Prevalența acestui fenomen rămâne de stabilit clinic. Indiferent, SRA modificat prezentat aici poate fi un test de diagnostic util, deoarece sunt recunoscute mai multe cazuri de trombocitopenie indusă de vaccin.”

Riscurile vaccinarii COVID depășesc în mod clar orice beneficiu potențial

Cu mult înainte de lansarea acestor injecții COVID, oamenii de știință și medicii au tras un semnal de alarmă, subliniind o serie de mecanisme potențiale prin care pot provoca rău. Acum, la aproape un an, multe dintre temerile noastre se dovedesc a fi justificate. Ele provoacă leziuni cardiovasculare foarte grave, tulburări de sânge și disfuncții de reproducere. Cel mai rău dintre toate, autoritățile noastre sanitare au abandonat mandatul de a proteja sănătatea publică și acoperă epava în numele producătorilor de profit. În plus, medicii și asistentele care vorbesc despre daunele colaterale pe care le văd sunt reduși la tăcere și persecutați atât de consiliile medicale, cât și de oficialii guvernamentali. Acum, injectăm aceste împușcături mortale copiilor de la 5 ani. Nu văd cum să se termine cu o notă plăcută.

Ca societate, pe măsură ce decesele și rănile, în special la copii, continuă să crească, ne vom confrunta cu niște momente extrem de dificile. Pentru a vă aminti de unde a început acest articol, persoanele care au primit două injecții de ARNm și-au dublat, în medie, riscul pe cinci ani de evenimente coronariene acute. Dacă nu v-ați vaccinat, cred că probabil că nu o veți face în acest moment.

Dar dacă ați luat deja unul sau două, vă îndemn cu tărie să revizuiți mecanismele de vătămare și să evaluați dacă merită să continuați cu un al treilea. Modificările adverse cauzate de injecții persistă cel puțin 2,5 luni. Acesta este nivelul de jos. Încă nu știm care este limita superioară de timp.

Ar putea dura un an sau mai mult, iar riscurile cu siguranță nu se diminuează cu dozele suplimentare ulterioare. În raportul OpenVAERS din 12 noiembrie 2021, [13] au adăugat un grafic care arată ratele de vaccinare și rapoartele VAERS în funcție de stat.

După cum puteți vedea, există o corelație clară între rata de „vaccinare completă” într-o anumită stare și numărul de răni COVID raportate din acel stat. (Indiana, dintr-un motiv oarecare, iese în evidență ca o singură excepție, cu un număr disproporționat de mare de rapoarte față de numărul de complet „vaccinați.”) Zonele gri sunt populate; barele albastre sunt numărul total de vaccinați; barele roșii reprezintă numărul de răni raportate. (Toate numerele au fost împărțite la 1.000.) Aceasta este încă o dovadă că avem o problemă serioasă pe mâini.

Ce poți face dacă ai remușcări că ai facut vaccinul?

Dacă acum credeți că obținerea testului COVID a fost o greșeală și doriți să vă reduceți riscul dublat de complicații cardiace, vă sfătuiesc câteva strategii de bază.

1.Asigurați-vă că măsurați nivelul de vitamina D din sânge și luați suficientă vitamina D pe cale orală (de obicei aproximativ 8.000 de unități/zi pentru majoritatea adulților) pentru a vă asigura că nivelul dvs. este de 60 până la 80 ng/ml (100 până la 150 nmol/l).

2. Elimină toate uleiurile vegetale (semințe) din dieta ta, ceea ce implică eliminarea aproape a tuturor alimentelor procesate și a majorității meselor din restaurante, cu excepția cazului în care îl convingi pe bucătar să gătească numai cu unt. Evitați orice sos sau sosuri de salată în restaurante, deoarece sunt încărcate cu uleiuri de semințe. Evitați, de asemenea, carnea de pui și de porc, deoarece acestea sunt foarte bogate în acid linoleic, grăsimea omega-6 care este mult prea mare în aproape toată lumea și contribuie la stresul oxidativ care provoacă boli de inimă.

3. Luați în considerare să luați aproximativ 500 mg/zi de NAC, deoarece ajută la prevenirea cheagurilor de sânge și este un precursor pentru organismul dumneavoastră pentru a produce glutationul important antioxidant.

4. Luați în considerare enzimele fibrinolitice care digeră fibrina care duce la cheaguri de sânge, accidente vasculare cerebrale și embolii pulmonare. Doza este de obicei de două ori pe zi, dar trebuie luată pe stomacul gol, fie cu o oră înainte, fie cu două ore după masă. În caz contrar, enzimele vă vor digera alimentele și nu fibrina din cheagul de sânge.

 

Twitter Aseem Malhotra November 21, 2021

2, 4 Circulation November 16, 2021; 144(Suppl_1)

PULS Cardiac Test

Mayo Clinic ACS

6, 10, 12 Blood Advances November 1, 2021 DOI: 10.1182/bloodadvances.2021005050

American Journal of Hematology March 9, 2021: 10.1002/ajh.26132

8, 9, 13 OpenVAERS Report as of November 12, 2021

11 Letter to EMA by Professor Sucharit Bhakdi and Colleagues February 28, 2021

Sursa: Mercola.com