ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Directorul CDC, Rachelle Walensky, a fost testată pozitiv pentru COVID-19: E bolnavă sadea.

Centrul de Control și Prevenție al Bolilor (CDC) din SUA a confirmat sâmbătă că Dr. Rochelle Walensky a fost testată pozitiv pentru COVID-19, prezintă „simptome ușoare” și este deja „izolată la domiciliu”, transmite Daily Mail.

Luna trecută, Wallensky primise „vaccinul de rapel bivalent”, adică al doilea „booster”, respectiv a cincea doză, specifică cică „variantei Omicron”. După vaccinare, ea a fost fotografiată în timp ce dădea cu degetul în sus, fotografie care a fost postată într-un tweet al CVS Health, ca propagandă tip Ro Vaccinare.

„Personalul de conducere al CDC și contactele apropiate au fost informați de testul ei pozitiv și iau măsurile adecvate pentru a-și monitoriza sănătatea”, se mai arată în comunicatul CDC.

Directorul CDC, Dr. Rochelle Walensky, în imagine, a fost filmată în timp ce își făcea vaccinul de rapel COVID (foto-captură mai sus).

Luna trecută, Wallensky și alți oficiali din domeniul sănătății au îndemnat publicul american să își facă vaccinul de rapel bivalent pentru că acesta sigur îi va proteja contra Covizilor.

„Rapelurile actualizate pentru COVID-19 sunt formulate pentru a asigura o mai bună protecție împotriva celei mai recente variante COVID-19 aflate în circulație. Acestea pot ajuta la restabilirea protecției care a scăzut de la vaccinarea anterioară și au fost concepute pentru a oferi o protecție mai largă împotriva variantelor mai noi”, a spus ea.

Este posibil ca de fapt să asistăm la o strategie ieftină de speriat poporul cu Omicronu' prin „exemplul personal” ultra-mediatizat având în vedere funcția persoanei. Cu puțin timp în urmă și „țarii” vaccinării Bill Gates, Albert Bourla și Anthony Fauci, plus săracul Joe Biden, s-au declarat covidați.

Însă suntem puțin intrigați pentru faptul că dacă, iată, trâmbițătorii vaccinării Covid din SUA continuă să dea exemple de abnegație în lupta cu Covidul prin propria lor persoană, nu mai știm care este stadiul vaccinării la zic cu „boostere” și dublu „boostere” a marilor vaccinatori de la noi, Raed Arafat, Valeriu Gheorghiță sau chiar ministrul Sănătății, Alexandru Rafila și, eventual, copiii acestora (cu notabila excepție cunoscută) sau chiar marile vedete, sportive sau nu neapărat, ale campaniei de propagandă a CNCAV. Ce fac? Pe când a cincea doză?