ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cardiologul elvețian dr. Thomas Binder descrie experiența sa într-o unitate de sănătate mintală, unde a fost plasat pentru că a spus adevărul despre COVID-19. Ca o condiție a eliberării, a fost obligat să ia un medicament psihiatric.

 
În acest interviu, semnalat de childrenshealthdefense.eu, jurnalista de investigații Taylor Hudak, discută cu cardiologul elvețian, dr. Thomas Binder, MD. Dr. Binder a studiat medicina la Universitatea din Zurich și și-a luat doctoratul in imunologie și virologie, având specializarea în medicină internă și cardiologie. 

Are 34 de ani de experiență în diagnosticarea și terapia infecțiilor respiratorii în spitale și în secțiile de terapie intensivă. Dr. Binder are un cabinet privat în Elveția de 24 de ani.

În februarie 2020, la începutul crizei COVID-19, dr. Binder a pledat pentru întoarcerea la etică și la știință în domeniul medicinei. El și-a exprimat opoziția față de restricțiile lipsite de bază științifică, față de obligativitatea vaccinării, față de testarea PCR defectuoasă etc., opinii exprimate pe site-ul său personal și pe rețelele de socializare. Dr. Binder a spus că era de datoria lui ca medic să informeze publicul despre adevărul cu privire la COVID-19.

Joi, 9 aprilie 2020, dr. Binder a postat un articol pe site-ul său, care oferea o analiză amănunțită cu privire la COVID-19 și la diferitele măsuri neștiințifice implementate la acel moment. Postarea de pe blog a devenit virală, acumulând 20.000 de vizualizări, iar dr. Binder spera că postarea va calma publicul și va duce la încetarea restricțiilor și a vaccinării forțate.

Însă postarea a atras atenția a doi colegi, care l-au alertat pe șeful Poliției de stat susținând că dr. Binder ar constitui o presupusă amenințare atât pentru sine, cât și pentru guvern. Două zile mai târziu, pe 11 aprilie 2020, cu o zi înainte de Duminica Paștelui, dr. Binder a fost întâmpinat cu brutalitate de 60 de polițiști înarmați, printre care 20 de ofițeri de la unitatea antiteroristă a Kantonspolizei Aargau, ARGUS.

După ce a examinat postările de pe blog ale dr. Binder, postările pe rețelele sociale și e-mailurile, poliția și-a dat seama că dr. Binder nu constituia o amenințare și nu avea antecedente de boală mintală. Drept urmare, poliția nu a emis un mandat de arestare. În schimb, ofițerii au trimis un medic de urgență pentru a evalua starea de sănătate mintală a dr. Binder, iar acesta a fost diagnosticat cu „Corona nebunie”, fiind apoi plasat într-o unitate de psihiatrie.

Dr. Binder a fost în cele din urmă eliberat și continuă să practice medicina în Elveția. În prezent, este membru al consiliului asociației elvețiene „Aletheia, medicină umană și știință”. Este membru al organizației Doctors for Covid Ethics și membru al German Physicians and Scientists for Health, Freedom and Democracy (Medici și oameni de știință germani pentru sănătate, libertate și democrație). El este unul dintre cei 22 de oameni de știință din domeniul medical care au scris Raportul de revizuire Corman-Drosten. Blogurile, articolele, prezentările și interviurile sale pot fi găsite pe site-ul personal al lui Binder.