ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Neobositul traducător Ionel Trandafir ne oferă un clip de referință al campaniei de propagandă vaccinistă din SUA: un simplu rezident de culoare al Washington-ului demolează „narațiunea” vacciniștilor printr-o argumentație simplă și logică imbatabilă, care s-a dovedit a fi cât se poate de reală. Este de subliniat și minciuna neagră a echipei de vacciniști care, prin gura primăriței de extremă stânga a capitalei SUA, susține că vaccinul oprește transmiterea virusului Covid. Ceea ce s-a dovedit a fi complet FALS. Ulterior propagandiștii vacciniști au susținut că niciodată nu au afirmat acest lucru și că aserțiunea este „o invenție a anti-vacciniștilor”. Ionel Trandafir:

Rezidentul negru: TOTUL E BAZAT PE FRICĂ

„Dr. Anthony Fauci și primarul din Washington D.C., Muriel Bowser, în încercarea lor de promova injecția din ușă în ușă într-un cartier din Washington D.C.. au fost supuși unei discuții aprinse din partea unui bărbat care a refuzat să se injecteze.

„Doctorul Moarte” îi spune că nimeni nu a murit de gripa comună în acest an (2021) și că practic toți cei care au murit au avut acest coronavirus. Cum poate cineva să mintă atât de mult și cu atâta nerușinare? Capacitatea lui Fauci de a minți nu cunoaște limite.

Observați cum au dat înapoi imediat ce tipul a început să spună adevărul. Fiecare om are dreptul la propria opinie și ar trebui să i se permită să aleagă ceea ce este corect pentru el și familia sa.

Din nefericire, această alegere nu a mai fost permisă.”

Alte filmări traduse la ActiveNews - Documentare Video Covid