ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Preotul care a zguduit Biserica Catolică americană toamna trecută, când a avertizat: „Nu poți fi și Catolic și Democrat”, a provocat o nouă furtună vorbind deschis și curajos despre vaccinurile anti-COVID și arătând cu degetul apostazia episcopilor catolici. 

Episcopii americani ar fi trebuit „să dea dovadă de o prisosință de curaj, nu de o prisosință de lașitate”, a spus părintele James Altman, într-un interviu acordat LifeSiteNews.

Altman, care este preot în dioceza din La Crosse, Wisconsin, a fost luat în vizor de toată presa americană pentru că și-a avertizat enoriașii că injecția COVID-19, practic, „NU este un vaccin”, ci mai curând „un experiment cu o substanță ce provoacă schimbări genetice, modificându-vă trupul – Templul Duhului Sfânt”.

Părintele Altman a fost pus la zid și pentru ceea ce detractorii săi au numit nerespectarea regulilor de întrunire și a obligativității măștii în timpul slujbelor din parohie.

Associated Press, Newsweek și alte organe de presă centrale au preluat relatarea unui ziar local, La Crosse Tribune, acuzându-l pe părintele Altman că „batjocorește protocoalele COVID” și răspândește „dezinformări despre vaccin”.

„Atât de stupidă este stânga”, a spus părintele Altman.

„Ei cred că mă atacă pe mine, însă tot ce au realizat este că au făcut o știre internațională, răspândind ceea ce eu am spus. Nu aș fi putut să fac niciodată acest lucru prin propriile mele puteri.”

Altman a explicat că scopul său este doar să îi determine pe enoriași să rămână credincioși în fața a ceea ce se întâmplă în lume, subliniind că, în țări precum Irlanda sau Canada, cei care se împotrivesc restricțiilor încercând să trăiască conform credinței lor sunt arestați.

„Ni se va întâmpla și nouă, dacă nu ne împotrivim”, a spus Altman.

„Păstori ai Bisericii, episcopi ai Bisericii: uniți-vă, apărați-i pe credincioși. Aceasta este misiunea voastră.”

„Atunci când toate acestea au început, episcopii Bisericii au ratat o excelentă ocazie de a se ridica și a-și îndeplini misiunea”, a observat părintele.

„Au pierdut ocazia, au ratat momentul, și-au abandonat turma”, a adăugat el. „Este ca un semnal de neon roz strălucind intermitent”, transmițând iar și iar mesajul că Biserica este „ne-esențială, ne-esențială, ne-esențială”, a spus preotul Altman.

„De ce ar mai trebui oamenii să creadă în prezența reală a lui Hristos în Sfânta Împărtășanie, când păstorii Bisericii din această țară și din toată lumea au afirmat că nu contează dacă te împărtășești sau nu?”

„Este o lipsă absolută de credință”, a declarat el. „Este rodul stricat care a venit din pomii stricați în ultimii treizeci de ani, mai bine zis de la (conciliul) Vatican II, când ne-au distrus bisericile, când au golit de conținut liturghia și când s-au întors spre om în loc să se întoarcă spre Dumnezeu.”

Părintele Altman l-a criticat pe președintele Biden pentru că le-a spus americanilor că este datoria lor patriotică de a se vaccina.

„Nu, Joe Biden, datoria mea patriotică este să NU îmi bag micul vostru experiment științific în trupul meu”, a spus el. „Ce saltimbanc!”

În acest context, Altman s-a adresat episcopilor zicând:

„Cum îndrăzniți voi, păstori ai Bisericii, să îndemnați oamenii să folosească Templul Sfântului Duh… într-un experiment despre care știți că este o manipulare genetică? Cum îndrăznește orice păstor al Bisericii să vă îndemne să vă inoculați un experiment care vă manipulează genele? Este ceva împotriva lui Dumnezeu.”

Biden „nu este mai catolic decât Dalai Lama”, a spus părintele Altman, „și rușine oricărui păstor al Bisericii care îndrăznește să îi dea acestui individ Sfânta Împărtășanie”.

Preotul din Wisconsin a declarat că Biden este un apostat și că prelații care aprobă acordarea Sfintei Împărtășanii lui Biden sunt în situația de a apostazia: „Nu îi dai unui apostat Sfânta Împărtășanie”.

Părintele Altman i-a atacat apoi pe episcopii germani, care încearcă să normalizeze homosexualitatea și divorțul în interiorul Bisericii, și pe papa Francisc.

„Spune oare episcopul Romei: «Auziți, voi nu vă meritați tichiuțele roșii. Nu vă meritați tichiuțele purpurii. Sunteți răul. Sunteți apostați de la adevărul imuabil»?

În predica sa de Florii, părintele Altman a înfierat „vermina fără de Dumnezeu” care „ne-a hrănit cu frică și a instituit controale fără de Dumnezeu, naziste, împotriva noastră și a celor pe care îi iubim”.

„Dacă iadul însuși are mai multe niveluri… așa cum a fost Dante inspirat să scrie, cele mai de jos, cele mai fierbinți locuri sunt locul final de foc pentru acei păstori care sunt complici cu restricțiile fără Dumnezeu”, a spus părintele Altman.

Restricțiile COVID „ne distrug umanitatea”, a adăugat părintele. „Ne distrugem relația cu alți oameni făcuți după chipul și asemănarea lui Dumnezeu.”

„Sacrilegiul a ceea ce s-a întâmplat în ultimul an – sacrilegiul pe care îl promovează acum Fauci, dubla mascare – este condamnabil la cele mai arzătoare vâlvătăi ale iadului”, a spus Altman. „Și nu glumesc.”

Întrebat de ce nu sunt mai mulți preoți care să spună adevărul cu curaj, el a spus că preoții sunt pregătiți încă din seminarii să se teamă.

„Odată ce ai devenit preot, dacă depășești linia roșie, te caterisesc. Aceasta este marea amenințare – sabia lui Damocles – care atârnă deasupra capetelor tuturor”, așa că preoții care spun adevărul „sunt nevoiți să zboare sub radar”.

Într-un mesaj adresat cititorilor LifeSiteNews, părintele Altman a spus:

„Stați aproape de Sfânta Împărtășanie! Fără ea, sunteți lipsiți de viață. Ea este cea care ne susține. Și de aceea este atât de diavolesc din partea oricărui păstor să refuze accesul oamenilor la ea.”