ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avem bucuria să vă anunțăm că pentru anul ce vine am reușit să trimitem la tipar Calendarul Mărturisitorilor - 2024, realizat în format A3, întru slava celor ce se roagă pentru noi și țară, neîncetat.

Cititorii ActiveNews vor putea comanda în curând lucrarea din care ne luminează chipurile unor mari duhovnici și mărturisitori, împlinită prin talentul portretistic al artistului George Sorin Nicolae și a unei colaborări cu prestigioasa revistă Familia Ortodoxă, căreia îi mulțumim pe această cale pentru implicare.

Calendarul va fi disponibil și prin intermediul site-ului CarteOrtodoxa.ro și a Librăriei Sophia - București care prezintă deja unul dintre portretele din Calendar, al Sfântului Părinte Justin Pârvu, însoțit de un citat foarte potrivit pentru ceea ce încercăm și noi să facem:

„Avem nevoie să trăim sentimentul dragostei ca să depășim strâmtorările ce ne împresoară. Nu poți simți bucuria și Învierea cu adevărat dacă nu ai suferit mai înainte. Ortodoxia înseamnă trăire, înseamnă viață, înseamnă lucrare practică.”Sfântul Justin Pârvu