ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Interpretul lui Iisus din filmul „Patimile lui Hristos”, regizat de Mel Gibson, a adresat un apel simpatizanților săi de pe X să se roage pentru Monseniorul Viganò, pe care Vaticanul îl acuză de „schismă”.

Imediat după ce s-a aflat faptul că Viganò a fost chemat la judecată de către Sfântul Scaun,

Caviezel, care este un catolic fervent, și-a manifestat cu curaj sprijinul față de ierarhul care combate de ani buni derapajul stângist al Bisericii Catolice sub Papa Francisc.

Într-un mesaj pe rețeaua X, actorul a scris:

„Vă rog, rugați-vă pentru arhiepiscopul Carlo Maria Viganò, un cruciat pentru adevăr, în aceste vremuri tulburi.

Cu dragoste, JC.”

Pe de altă parte, într-un mesaj în exclusivitate pentru LifeSiteNews, monseniorul Viganò a precizat că nu s-a prezentat joi, pe 20 iunie, în fața Dicasteriului pentru Credință de la Vatican, dată la care a fost citat, și nici nu o va face în viitor. 

Reafirmându-și o dată în plus nevinovăția, fostul nunțiu apostolic în SUA îl acuză pe Papa Francisc că folosește „viclenia tipic iezuită” pentru a manipula presa catolică împotriva sa.