ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avortul constituie un act de închinare în fața lui Satana. Este un sacrificiu uman oferit demonilor, iar acest lucru este afirmat cu mândrie chiar de către adepții „bisericii lui Satan” - spune Arhiepiscopul Vigano, într-o predică recentă.

Mai jos oferim traducerea textului scris al unei predici susținute de Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò, pe 11 septembrie 2023:

AVORTUL, „SACRAMENT” AL LUI SATAN

Poți merge la închisoare dacă te opui avortului: închisoarea este pedeapsa impusă în unele țări pentru cei care se opresc pentru a face o rugăciune tăcută în fața unei clinici în care sunt uciși copii. Dar nu intri la închisoare dacă ucizi o ființă nevinovată.

Poți fi discriminat dacă te opui avortului: discriminarea este manifestată prin stigmatizarea socială a celor care sunt îngrijorați de viața copilului ucis în uter, [copil] care este considerat „o îngrămădire de celule” până înainte de a se naște, iar unii criminali din guvernele noastre consideră că [copiii] sunt astfel chiar și după ce s-au născut.

Ei nu îl numesc avort: îl numesc „sănătate reproductivă”, „sarcină întreruptă”. Este denumirea obligatorie impusă de corectitudinea politică, cu nouvorba orwelliană. Iar cei care camuflează această crimă oribilă – comisă împotriva unor vieți nevinovate – în spatele unei expresii aseptice sunt, de asemenea, în favoarea mutilării oamenilor – și a copiilor înaintea pubertății – pentru a-i face să pară ceea ce nu sunt, prin amputații și tratamente distructive: ei numesc asta „tranziție de gen”. Cei care susțin avortul și mutilarea copiilor sunt, de asemenea, în favoarea uciderii bolnavilor, bătrânilor, persoanelor cu demență, cu handicap și a oricui, la orice vârstă, despre care statul sau alți indivizi consideră că nu sunt demni să trăiască. Nu este numită crimă legalizată, ci „eutanasie”, „asistare în călătoria lor”. În timpul farsei psiho-pandemice, o țară nord-europeană le-a cerut bătrânilor să nu împovăreze serviciul de Sănătate, trimițându-le acasă o trusă cu ajutorul căreia să dea colțul fără a deranja pe nimeni și asigurându-i că guvernul le va plăti înmormântarea.

Moarte. Numai moarte. Moartea înainte de naștere. Moarte în timpul vieții. Moarte înainte de a muri în mod natural. În mod semnificativ, cei care sunt în favoarea morții celor nevinovați – a copiilor, a bolnavilor, a bătrânilor – se declară împotriva pedepsei cu moartea. O persoană poate fi considerată drept o ființă care nu merită să trăiască pentru că este săracă, bătrână, sau nedorită de cei care au conceput-o; dar dacă oamenii sunt masacrați sau sunt comise crime oribile, folosirea pedepsei capitale împotriva unor astfel de criminali este considerată ceva barbar.

În mod curios, în această incitare frenetică la sinucidere și la crimă, în această favorizare impusă a morții împotriva vieții, excepția este reprezentată de casta în vârstă a elitei globaliste, acești bătrâni miliardari puternici care, baricadați în fortărețele lor bine păzite de gardieni înarmați, nu se resemnează cu ideea de a muri și recurg la orice – chiar și la cele mai abominabile mijloace – pentru a arăta tineri, pentru a-și împiedica corpurile să se degradeze, pentru a-și asigura „viața eternă” în cloud-ul transumanist. De asemenea, elita își dorește să aibă controlul/putere asupra vieții, bătrâneții și bolii.

Ar trebui să înțelegem că promotorii acestui uriaș masacru, care durează de zeci de ani și ne cufundă înapoi în barbaria celui mai rău păgânism, nu se consideră vizați de această exterminare. Niciunul dintre ei nu a fost avortat; niciunul dintre ei nu a fost lăsat să moară cu zile fără tratament; niciunul dintre ei nu a fost forțat să moară prin hotărâre judecătorească. Noi – tu și copiii tăi, părinții tăi, bunicii tăi – suntem cei care trebuie să moară și trebuie să te simți vinovat că ești în viață, pentru că exiști și produci dioxid de carbon.

În Evul Mediu, frescele unor biserici, mănăstiri și clădiri publice au avut tema Triumful morții ca referire la Zilele de Apoi. Moartea este o certitudine a condiției umane, [certitudine] care trebuie să fie pentru noi ca un îndemn pentru a trăi cu rost, a muri demn, ca să merităm fericirea veșnică, știind că după moarte există o Judecată definitivă, care ne trimite pentru totdeauna în Rai sau în Iad, în funcție de cum am trăit. Cauza acestei uri față de viețile altor oameni, ură manifestată de către elite, nu este rezultatul unei mentalități utilitariste; nu înseamnă triumful morții, care a fost biruită pentru totdeauna de Domnul Vieții. Această ură este mai degrabă cauzată de dorința frenetică satanică de a lua locul lui Dumnezeu, după ce L-au tăgăduit și L-au trădat. 

Acest lucru a fost mărturisit deschis de către unul dintre ideologii gândirii globaliste, Yuval Noah Harari: evreu, homosexual, „căsătorit” cu un bărbat, vegan, teoretician al unei religii transumaniste și luciferiene, care Îl înlătură pe Dumnezeu din viața umană și permite tiranilor Noii Ordini Mondiale să-I ia locul și a decide [în locul lui Dumnezeu] ce este corect și ce nu este, cine trebuie să trăiască și cine să moară, cine poate călători și cine nu, cât poate cheltui fiecare dintre noi, cât dioxid de carbon poate produce cineva, dacă și câți copii poate avea cineva și de la cine trebuie să-i cumpere, după ce i-a măcelărit pe ai săi rupându-i în bucăți înainte de a ieși din uter. De asemenea, ei decid dacă un copil poate fi avortat cu o clipă înainte de naștere, pentru că au găsit o modalitate de a câștiga bani vânzând organele și țesuturile sale către laboratoare sau companii farmaceutice: aceasta este una dintre cele mai înfloritoare piețe pentru clinicile de avort, pe lângă subvențiile publice și private care le permit să continue să ucidă bebeluși.

Națiunile noastre, cândva creștine, au lepădat acum credința pe temeiul căreia părinții noștri au construit civilizația creștină pe ruinele păgânismului și idolatriei. Numai datorită credinței în Hristos, popoarele au încetat să-și ucidă copiii prin avort, așa cum îi sacrificau cândva pe altarele lor pentru a-i îmblânzi pe demoni. Numai datorită sfintei noastre religii, mamele au avut ca model pe Preacurata Fecioară, Maica Domnului și Maica noastră. Astăzi chiar numele de „mamă” dezlănțuie ura Șarpelui, până la punctul de a se dori ștergerea acestui nume, pentru a nu mai fi rostit de copii noștri: pentru că în acest cuvânt este cuprinsă acea legătură inefabilă și divină care a făcut posibilă Întruparea Fiului lui Dumnezeu în pântecele Fecioarei Neprihănite, acel Fiat umil, ascultător și generos care a adus sfârșitul domniei păcatului și morții.

Dar această apostazie, prezentată drept „progresul” civilizației și al democrației, celebrată în numele demnității umane și al libertății religioase, promovată de către o ierarhie coruptă aservită elitei, nu înseamnă neutralitate în fața lui Dumnezeu și a moralității: înseamnă, de fapt, o rebeliune satanică împotriva lui Dumnezeu, un Non serviam strigată din parlamente și săli de judecată, din sălile academice, din paginile ziarelor și din sălile de operație.

Avortul este un act de închinare în fața lui Satana. Este un jertfă umană oferită demonilor, iar acest lucru este afirmat cu mândrie chiar de către adepții „bisericii Satanei”, care, în statele americane în care avortul este interzis, cer să poată folosi fetuși avortați în riturile lor infernale. Pe de altă parte, în numele secularismului, crucile și statuile Maicii Domnului și ale Sfinților au fost dărâmate, iar în locul lor încep să apară imaginile înfiorătoare ale lui Baphomet.

Avortul este o crimă îngrozitoare pentru că, pe lângă faptul că lipsește un copil de viața pământească, îl lipsește și de beatitudinea vederii lui Dumnezeu, pentru că este privat de harul Botezului. Avortul este o crimă îngrozitoare, deoarece smulge de la Dumnezeu sufletele a căror existență El o dorea, pe care El le-a creat și iubit și pentru care Și-a dat viața pe Cruce. Avortul este o crimă îngrozitoare, deoarece o face pe mamă să creadă că este un lucru legitim să omoare ființa pe care ar trebui să o apere cel mai mult, chiar și cu prețul propriei vieți; iar prin această crimă acea mamă devine o asasină, iar, dacă nu se pocăiește, se condamnă la osânda veșnică, trăind, de multe ori, și în viața de fiecare zi cele mai chinuitoare remușcări. Avortul este o crimă îngrozitoare pentru că atacă o ființă nevinovată tocmai din cauza nevinovăției ei, amintind de crimele rituale în care erau uciși copii, comise în sectele de ieri și de azi. După cum știm bine, cabala globalistă este legată prin pactum sceleris al pedofiliei și al altor crime oribile și că membri din sfera puterii, a marilor finanțe, a divertismentului și a informațiilor sunt participanți la acest pact.

Când aud că anumiți prelați legitimează legi – precum Legea 194 din Italia – care permit avortul în anumite condiții, mă întreb cum se pot considera catolici. Nicio lege umană nu poate călca vreodată în picioare Legea divină și naturală, care poruncește: Să nu ucizi. Nicio națiune nu poate spera să aibă parte de prosperitate și armonie atâta vreme cât permite acest masacru zilnic, cu tăcerea complice a politicienilor care se numesc „catolici”, dar care se opun Evangheliei aprobând legi nedrepte. Interzicerea avortului trebuie să fie prima inițiativă a oricărui conducător care dorește să se opună Noii Ordini Mondiale supuse Satanei. Lupta în acest sens trebuie să fie un angajament imperativ al fiecărui catolic demn de Botez.

Domnul nostru a spus despre Sine: „Eu sunt Calea, Adevărul și Viața”. Motto-ul Prințului acestei lumi ar putea fi: „Eu sunt Abisul, Minciuna și Moartea”. Să respingem avortul și astfel îl vom lăsa pe Adversar fără principalul instrument al triumfului său infernal. Să respingem avortul și astfel vom avea milioane de suflete care să iubească și să fie iubite, care să realizeze lucruri mari, să devină sfinți, să lupte alături de noi și să merite Raiul.