ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Cu bucurie duhovnicească vă invităm să prăznuiți împreună cu noi, Adormirea Preasfintei Stăpânei noastre, Născătoare de Dumnezeu, hramul principal al mănăstirii Paltin”, transmite Mănăstirea de maici de la Petru Vodă ctitorită de vrednicul de pomenire Părinte Justin Pârvu:

„Cu inimi smerite să aducem cântare de umilință și de petrece Macii Domnului nostru Iisus Hristos, solitoarea mântuirii noastre și mângâierea în necazurile ce adeseori ne împresoară.

Slujba prohodirii Maicii Domnului va începe luni, 14 august, la ora 18.00.

Sfânta Liturghie va fi oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, marți, la ora 9.00 dimineața, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.

Totodată pelerinii se vor putea îndulci din ospățul agapei frățești, precum și de binecuvântările duhovnicești din chilia Părintelui Justin Pârvu, unde a viețuit ultimii 3 ani din viață sau din muzeul sfinților închisorilor, martiri ai temnițelor comuniste.

Nu în ultimul rând cei râvnitori pot aduce un dar sau cuvânt de mângâiere bunicuțelor din căminul de bătrâne, îngrijite de maicile din mănăstirea Paltin. Oferind mângâiere și dragoste celor bolnavi, așa ne vom învrednici și de mângâierea Maicii lui Dumnezeu.”