ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


"Binecuvântarea Domnului peste voi toți, cu al Său har și cu a Sa iubire de oameni!

Sunt părintele Ioan ȘOLEA și slujesc la parohia Sfântul Mare Mucenic Gheorghe din Buzău. Împreuna cu preoteasa Anda Beatrice, avem doi copii, Alexandru și Sofia.

În activitatea duhovnicească de până acum, am participat la suferința multor oameni, care aveau nevoie de ajutor, în boli și în necazuri. Eu, în schimb, nu aveam experiența suferinței în mod nemijlocit. Acum însă, Domnul m-a cercetat cu o încercare, prin fiul nostru, Alexandru, care a fost diagnosticat acum câteva zile, cu leucemie acută limfoblastică, tip T.

Starea lui este din ce în ce mai gravă. Chiar si asa, avem mare nadejde în Acoperământul Preacuratei Născătoare de Dumnezeu.

Vestea am primit-o în ajunul Praznicului Adormirii ei, ceea ce ne-a facut să nădăjduim că este și va fi cu noi în purtarea acestor suferințe.

Întrucât starea lui Alexandru este destul de gravă, copilul trebuie transferat la spitalul pediatric „Bambino Gesù” din Italia, Roma, care a acceptat să-l primească, oferindu-i mai multe șanse de supraviețuire.

Acum este lupta lui Alexandru, pe de o parte, ca să obțină analize suficient de de bune, pentru a fi deplasabil. Pe de altă parte, având în vedere starea lui foarte gravă, cheltuielile pe care le presupune acest demers îndelungat vor fi foarte mari, așa că facem apel la sprijinul dumneavostră, prin donații, după putere, într-unul dintre aceste conturi:

TITULAR: tatal copilului:

ȘOLEA IONUȚ ADELIN

RON RO31BTRLRONCRT0123020901

EURO RO78BTRLEURCRT0123020901

USD RO82BTRLUSDCRT0123020901

GBP RO36BTRLGBPCRT0123020901


Rugăm pe Dumnezeu să vă înmulțească darul și să vă ferească de asemenea încercări!"


Via Iulian Capsali