ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Părintele Atanasie-Tănăsache Costea de la  Biserica „Sfântul Ilie-Grant” din București a trecut la Domnul în această dimineață, a transmis Trinitas TV, preluat de ActiveNews. Bărbatul care și-a pierdut viața dimineață, după ce autoturismul pe care îl conducea s-a lovit violent de o cisternă, pe DN2E85, era un cunoscut din București în vârstă de 66 de ani, anunță șansanews.ro.

Acesta circula dinspre Buzău spre București când, nu se știe în ce condiții, ar fi pătruns pe contrasens, moment în care a intrat cu mașina într-o cisternă. Impactul extrem de dur i-a fost fatal. Preotul nu a avut nicio șansă să supraviețuiască. Ambele vehicule au ieșit de pe carosabil, pe câmpul din zonă, scrie sursa citată. Autoturismul a fost pur și simplu strivit de cisternă, după cum arată imaginile de la fața locului.

Pompierii din Ialomița au intervenit imediat după producerea accidentului. Inclusiv un elicopter SMURD a ajuns la fața locului, dar nu a fost necesară intervenția acestuia, pentru că șoferul autoturismului a murit pe loc în urma impactului cu cisterna. Bărbatul a rămas încarcerat, dar în momentul în care a fost extras din mașina făcută praf era prea târziu, iar echipajele de prim-ajutor nu au putut face altceva decât să declare decesul.

Polițiștii au demarat verificări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul. Sunt luate în calcul toate ipotezele, inclusiv aceea potrivit căreia șoferului i s-ar fi putut face rău la volan, ori ca nu cumva acesta să fi adormit. Necropsia și cercetările polițiștilor vor stabili exact cauza tragediei de pe DN2E85, conchid sursele citate.

Veșnica lui pomenire! 

VIDEO: Trinitas TV - „Nu suntem veșnici! Viața omului este ca un vis! Trebuie să ne pregătim în fiecare clipă!”