ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sâmbătă, 15 Iunie, la Mănăstirea Petru Vodă se va săvârși pomenirea Cuviosului Arhimandrit Justin Pârvu, marele Duhovnic al Neamului, la 11 ani de la trecerea sa la Domnul. Pomenirea se va săvârși cu slujbă arhierească, iar cu soborul Mănăstirii în ziua de Duminică, 16 Iunie, ziua mutării sale din această viață la cea veșnică, transmite pagina de Facebook a Mănăstirii Petru Vodă

Interviu la Metropola Tv cu maica Justina, stareța mănăstirii Paltin

Revista Atitudini, a Mănăstirii Paltin-Petru Vodă, semnalează un interviu de suflet, cald și aducător de lumină, cu maica Justina, stareța mănăstirii Paltin, cu câteva zile înainte de pomenirea Părintelui Justin Pârvu. Maica stareță povestește despre harismele și lucrările Părintelui Justin, într-o emisiune la Metropola Tv.

Interviul poate fi vizionat începând cu minutul 32:

 
De asemenea, oferim mai jos și un interviu din 2020 cu Arhimandritul Hariton Negrea, interviu realizat de Doxologia, despre moștenirea duhovnicească lăsată de Părintele Iustin Pârvu: