ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragi prieteni, vă invit vineri, 26 ianuarie 2024, de la ora 20:30, (21:30, ora României), să participați la cursul 134 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască: o dezbatere cu invitații mei speciali, părintele Tudor Ciocan, preot la Spitalul de ortopedie Foișor din București, și părintele Filotheu Monahul de la mănăstirea Petru Vodă (foto mai jos).

Vom vorbi despre ultimele rătăciri de la Evanghelie în spațiul ecleziastic european, și influențele lor asupra Ortodoxiei, în Grecia și în alte țări.

Cursul va fi disponibil și pe site-ul de știri activenews.ro.

Vă rog să distribuiți acest anunț care nu ajunge la majoritatea prietenilor mei din cauza unui sabotaj al rețelei de socializare!

Vă propunem o abordare documentată a acestor subiecte, o evaluare a perioadei pe care o traversăm, soluii la provocările spirituale adresate de acestă criză, o dezbatere liberă despre situația actuală și răspunsuri la întrebări care vă tulbură pacea sufletească, argumentate cu precizări ale specialiștilor din diferite domenii.

Cursul va fi transmis în direct pe Facebook, pe Zoom și pe ActiveNews - VIDEO MAI SUS.