ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Hristos a înviat!
 
Dragi prieteni, vă invit vineri, 17 mai 2024, de la ora 20:30 (21:30, ora României), să participați la cursul 148 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască: o dezbatere cu invitații mei speciali, Ingrid Ileana Bauer, doctor în teologie ortodoxă și profesoară de religie din Iași, Filotheu Bălan, monahul de la mănăstirea Petru Vodă, exeget, editor și autor, și Florin Popescu, profesor de matematică și licențiat în teologie, din Petru Vodă. 

Vom continua să vorbim despre calculul datei Sfintelor Paști în Biserica Ortodoxă, semnificația sărbătorii Învierii Domnului, manifestările lui Hristos cel Înviat și femeile mironosițe, martorele Învierii.

Cursul este disponibil și pe activenews.ro - VIDEO mai jos.

Vă rog să distribuiți acest anunț care nu ajunge la majoritatea prietenilor mei din cauza unui sabotaj al rețelei de socializare!

Vă propunem o abordare documentată a acestor subiecte, o evaluare a perioadei pe care o traversăm, soluții la provocările spirituale adresate de acestă criză, o dezbatere liberă despre situația actuală și răspunsuri la întrebări care vă tulbură pacea sufletească, argumentate cu precizări ale specialiștilor din diferite domenii.

Cursul este transmis în direct pe Facebook și pe Zoom.

Vă puteți conecta pe platforma Zoom la acest link: