ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragi prieteni, vă invit vineri, 29 martie 2024, de la ora 20:30, (21:30, ora României), să participați la cursul 143 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască: o dezbatere cu invitatul meu special, părintele Filotheu Monahul de la mănăstirea Petru Vodă. 

Vom vorbi despre istoria diferențelor teologice dintre Ortodoxie și Catolicism și contribuția stăpânitorilor germanici din Occident la aceste diviziuni ale Romaniei creștine, începând de la Filioque din secolul al VI-lea, teologia icoanei din secolul al VIII-lea și până la harul necreat apărat de Sfântul Grigorie Palama în secolul al XIV-lea. O nouă perspectivă istorică și teologică asupra separării dintre Răsăritul și Apusul creștin.

Cursul va fi disponibil și pe site-ul de știri activenews.ro

Vă rog să distribuiți acest anunț care nu ajunge la majoritatea prietenilor mei din cauza unui sabotaj al rețelei de socializare!

Vă propunem o abordare documentată a acestor subiecte, o evaluare a perioadei pe care o traversăm, soluții la provocările spirituale adresate de acestă criză, o dezbatere liberă despre situația actuală și răspunsuri la întrebări care vă tulbură pacea sufletească, argumentate cu precizări ale specialiștilor din diferite domenii.

Cursul va fi transmis în direct pe Facebook și pe Zoom.
Vă puteți conecta pe platforma Zoom la acest link: