ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dragi prieteni, vă invit vineri, 5 apriie 2024, de la ora 20:30, (21:30, ora României), să participați la cursul 144 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască: o dezbatere cu invitatul meu special, părintele Filotheu Monahul de la mănăstirea Petru Vodă. Vom continua să vorbim despre dimensiunea profetică a Ortodoxiei, despre orientarea eshatologică a Postului Mare, despre semnele vremurilor și interpetarea Apocalipsei în lumina scrierilor Sfinților Părinți.

Cursul este disponibil și pe site-ul de știri activenews.ro. VIDEO MAI JOS

Vă rog să distribuiți acest anunț care nu ajunge la majoritatea prietenilor mei din cauza unui sabotaj al rețelei de socializare!

Vă propunem o abordare documentată a acestor subiecte, o evaluare a perioadei pe care o traversăm, soluții la provocările spirituale adresate de acestă criză, o dezbatere liberă despre situația actuală și răspunsuri la întrebări care vă tulbură pacea sufletească, argumentate cu precizări ale specialiștilor din diferite domenii.

Cursul este transmis în direct pe Facebook și pe Zoom.
Vă puteți conecta pe platforma Zoom la acest link: