ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iubiți prieteni, se știe că păcatul cumplit al uciderii pruncilor, al avortului reprezintă cea mai mare împotrivire și sfidare față de Pronia Bunului Dumnezeu.

Darul vieții este Darul fără de preț, pe care Sfânta Treime îl oferă întregii zidiri, iar omului care este cununa creației, Dumnezeu îi dăruiește sufletul care-l face nemuritor. De aceea, nimeni nu are dreptul să ucidă suprimând astfel viața, pentru că omorând existența, nădejdea, zâmbetul și idealurile pruncilor, atât cele care săvârșesc păcatul cumplit al avortului, cât și cei care instigă la aceasta îi declară practic deopotrivă război Bunului Dumnezeu.

În schimb, femeia care naște câți prunci îi dăruiește Creatorul dă mâna cu Mântuitorul Hristos.

Așadar, cunoscând foarte limpede că viața reprezintă darul, dreptul și valoarea fără de preț oferită cu toate atributele ei de către Bunul Dumnezeu, vă invit cu toată convingerea să participați "La marșul pentru viață" , în ziua de sâmbătă 30.03.2024.

La Constanța ne vom întâlni la ora 13:00 în fața Catedralei Arhiepiscopale, pentru ca împreună cu ierarhul nostru și cu toți ceilalți participanți să spunem NU uciderii pruncilor, spunând DA dreptului la viață, darului inestimabil al vieții  cu care ne cadorisește Împăratul Luminii și al Iubirii, Dumnezeul nostru.

Îmi exprim nădejdea, că ne vom întâlni cât mai mulți pentru a susține nașterea tuturor pruncilor, cu care Bunul Dumnezeu dorește să îmbogățească națiunea noastră și întreaga umanitate.

Prin urmare, să nu credem minciuna secularismului și globalismului de azi care inventează așa numite "drepturi" pentru că avortul nu poate fi niciodată un "drept", ci reprezintă păcatul cumplit al uciderii, care omoară inocența și îngroapă speranțe și năzuințe.

Mă rog Bunului Dumnezeu s-o ajute pe fiecare femeie, să conștientizeze "că aceasta se mântuiește prin naștere de prunci", împlinindu-și altfel Sfânta vocație a maternității.