Biserica

VIDEO VIBRAȚII La Festivalul Holistic cu șamani și chackriști, alături de Șoșoacă și Vișan putea să se afle și părintele Necula, ”că doar a fost de atâtea ori invitat” - Dezvăluirile preotului care a refuzat să binecuvânteze show-ul NEW AGE-ist de la Sibiu - VIDEO

Se pare că vibrația senatoarei Șișoacă este o moștenire de familie, pentru că și mama senatoarei, doamna masoană (mason?) Alice Florescu-Bleotu vorbește de aceleași vibrații pe care le are, „aproape la nivelul lui Iisus Hristos”.

VIDEO Întemeietorii Mitropoliei Tomisului și ai Bisericii Ortodoxe Române - Sfântul Apostol Andrei și Sfântul Apostol Filip, prăznuit astăzi. Neîntâmplător, tot azi e și Ziua Dobrogei - Cuvânt al IPS Teodosie din 2020 și de acum - VIDEO

Jurnalista Cristina Leordeanu semnalează cum astăzi, 4 noiembrie, la Mânăstirea Sfântului Apostol Filip, Înaltpreasfințitului Teodosie a susținut Sfânta Liturghie urmată de predică chiar de Ziua Dobrogei apostolice, care coincide cu Ziua Sfântului Apostol Filip.

BULĂ PAPALĂ Documentul care aruncă în aer Biserica Catolică: ”Părinții” homosexuali își pot boteza copilul iar transsexualii pot fi nași la botez și pot fi creștinați. BULA PAPALĂ inventează pentru sodomiști un termen de nouvorbire: persoane ”homoafective”

Papa Francisc a aprobat un document redactat de cardinalul Victor Manuel Fernández care atestă că persoanele "transsexuale" pot fi nași la botez. De asemenea, documentul stipulează că părinții homosexuali își pot boteza copiii.