ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ne bucurăm că ați participat la Concursul ActiveNews prilejuit de împlinirea a 7 ani de când prezentăm opinii conservatoare și știri nefiltrate, ideologic, politic sau neosecuristic, din import și export, cum practica 90% din presa centrală de limbă română.

Astăzi este ultima zi de dinaintea Premierii când mai puteți vota din fotografiile celor două preselecții, pentru premiul de popularitate.

La împlinire a 7 ani de când a luat ființă ActiveNews pentru Dvs și Adevăr, am lansat așadar două concursuri cu Premii: Concursul de Fotografie "Dulce Românie" și Concursul Publicistic cu tema - "Ce mai poate însemna Eminescu pentru sufletul românilor de azi". Concursurile ActiveNews sunt organizate în parteneriat cu Asociația Artiștilor Fotografi din România (AAFR) și Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) și îi au în Juriu pe fotografii Nic Hanu, primul președinte al AAFR după 1989 și pe Eugen Negrea, actualul președinte AAFR, respectiv pe scriitorul și analistul Corneliu Vlad și pe reputatul eminescolog Nae Georgescu.

Toate fotografiile au fost încărcate pe pagina de Facebook ActiveNews într-un Album special - disponibil AICI.

Ulterior, în faza a doua, au urmat preselecțiile - rezultând două albume -, în urma cărora vor fi oferite două premii de popularitate, în funcție de aprecierile primite pe Facebook. Până în această seară, la orele 24.00, mai puteți vota prin Like pentru fotografiile Dvs preferate din frumoasa și dulcea Românie.

Albumul selectat de maestrul fotograf Nic Hanu, în cadrul căruia mai puteți vota, îl puteți vedea AICI - preluat și mai jos, doar spre vizionare.

Albumul selectat de maestrul fotograf Eugen Negrea, în cadrul căruia mai puteți încă vota, poate fi văzut AICI - preluat și mai jos, doar spre vizionare.

La categoria Premiul Juriului se va oferi din partea ActiveNews un aparat foto compact Canon, cu husă și card plus Albumul de Fotografie "Părintele Justin Mărturisitorul", cu autograful autoarei. în timp ce la categoria Premiul de popularitate - cea mai apreciată fotografie online - Albumul de Fotografie "Părintele Justin Mărturisitorul", cu autograful autoarei.

La publicistică, la categoria Premiul Juriului se va oferi Colecția pe un an a Revistei Familia Ortodoxă, împreună cu CD-urile lunare de muzică psaltică și învățături ale marilor duhovnici și cartea de anchetă literară ”Boala și moartea lui Eminescu”, cu autograful autorului, profesorul Nae Georgescu iar la categoria Premiul de popularitate - "Cartea Boala și moartea lui Eminescu", cu autograful autorului, profesorul Nae Georgescu.

Popularitatea va putea fi stabiltă prin numărul de Aprecieri primite pe platforma Facebook pentru articolul sau fotografiile publicate. Toți câștigătorii vor primi Diplome și Medalii din partea Asociației Artiștilor Fotografi din România (AAFR) și a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR).

Pentru Eseuri trebuie să intrați pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/activenewsro și să găsiți articolele postate pe 25 octombrie. De asemenea, toate articolele sunt publicate pe site-ul nostru, la secțiunea CONCURS.

Câștigătorii vor fi anunțați mâine. Doamne, ajută!