Luni, 19 noiembrie, a avut loc premiera filmului „Apostolul Bologa”, o adaptare a romanului „Pădurea Spânzuraților" de Liviu Rebreanu.  Filmul regizat de Dominic Dembinski, cu o distribuție remarcabilă, va putea fi urmărit atât pe marele cât și pe micul ecran. La sfârșitul lunii, "Apostolul Bologa" va fi difuzat pe toate canalele postului public de televiziune, informează TVR.

„Apostolul Bologa trece de la indiferență, aproape ateism, la descoperirea Dumnezeului iubire”, a spus regizorul Dominic Dembiski.

Filmul are o distribuție remarcabilă: Răzvan Vasilescu, Alexandru Repan, Cristi Iacob, Adrian Titieni, Ion Haiduc, Marius Bodochi, Bogdan Nechifor, Andreea Vasile, Demeter Andras, Meda Victor, Mihai Bica, Andrada Fuscaș, Mircea Postelnicu, George Constantinescu și Albert Demeter.

„Apostolul Bologa” face parte din proiectele Casei de Producție TVR dedicate Centenarului Marii Uniri și va fi putea fi vizionat pe canalele Televiziunii Române, dar și pe marele ecran, în cadrul unor festivaluri internaționale.

Filmul va fi difuzat pe 30 noiembrie la TVR 1, pe 1 decembrie la TVR 3, iar pe 16 decembrie la TVR Internațional.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.