Actorul american Armand Assante a descoperit România în urmă cu aproape 18 ani și de atunci, ori de câte ori are ocazia, ne vizitează.

Assante a avut mai multe colaborări cu regizori români, cel mai cunoscut film în care a jucat aici fiind California Dreamin’. În 2016 a mai jucat în The Wanderers, regizat de Dragoș Buliga.

„Am fost peste tot in lume și pot spune ca România este o țara de o frumusețe de negrăit. Din fericire, este o Frumusețe nedescoperită. Frumusețile ei nu au intrat in circuitul global turistic, Slavă Domnului! Vin de peste 18 ani aici și de fiecare data ma simt ca acasă", a spus Armand Assante la TVR 1. 

Assante e in România pentru promovarea ultimului sau film.

Armand Assante s-a născut la New York în 1949, iar printre cele mai cunoscute filme în care a jucat se numără Fever (1991), The Mambo King (1992), 1492: Conquest of Paradise (1992), Hoffa (1992), Fatal Instinct (1993), Striptease (1996), Gotti (1996) (TV) sau American Gangster (2007).


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.