ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul american Armand Assante a descoperit România în urmă cu aproape 18 ani și de atunci, ori de câte ori are ocazia, ne vizitează.

Assante a avut mai multe colaborări cu regizori români, cel mai cunoscut film în care a jucat aici fiind California Dreamin’. În 2016 a mai jucat în The Wanderers, regizat de Dragoș Buliga.

„Am fost peste tot in lume și pot spune ca România este o țara de o frumusețe de negrăit. Din fericire, este o Frumusețe nedescoperită. Frumusețile ei nu au intrat in circuitul global turistic, Slavă Domnului! Vin de peste 18 ani aici și de fiecare data ma simt ca acasă", a spus Armand Assante la TVR 1. 

Assante e in România pentru promovarea ultimului sau film.

Armand Assante s-a născut la New York în 1949, iar printre cele mai cunoscute filme în care a jucat se numără Fever (1991), The Mambo King (1992), 1492: Conquest of Paradise (1992), Hoffa (1992), Fatal Instinct (1993), Striptease (1996), Gotti (1996) (TV) sau American Gangster (2007).

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews