ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Billy Porter, starul din „Pose”, negociază pentru a primi rolul zânei din „Cinderella” („Cenușăreasa”), într-o nouă variantă musical a filmului animat lansat de Disney în 1950, informează Agerpres, citând Variety.

Potrivit sursei citate, Billy Porter negociază pentru obținerea rolului zânei care o ajută pe Cenușăreasa să-l cunoască pe prinț la bal. Studiourile Sony nu au comentat oficial această informație, adaugă Variety.

Noua variantă „Cinderella” va fi o versiune orientată spre musical a poveștii clasice a orfanei cu o mamă vitregă rea. Celebrul film animat lansat de Disney în 1950 a avut până acum două remake-uri: unul în 1997, cu Brandy și Whitney Houston, și varianta lui Kenneth Branagh din 2015, cu Lily James. 

Pentru rolul din „Pose”, Billy Porter a devenit primul actor homosexual de culoare premiat cu Emmy pentru rol principal într-un serial dramatic.