ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Frumoasa și bestia, celebrul film de animație din 1991 recompensat cu premiul Oscar pentru cea mai bună coloană sonoră, va fi transpus din nou pe marile ecrane, de data asta cu un scenariu mult schimbat.

După ce au invadat marele ecran în diferite filme, personajele homosexuale își fac loc acum și în filmele pentru copii.

"Frumoasa și Bestia" va șoca pentru că va conține primul personaj homosexual din istoria Disney!

Filmul este povestea lui Bell, o fată nemulțumită de viața dintr-un orășel provincial al Franței, care încearcă să respingă dovezile de afecțiune ale îngâmfatului Gaston. Bestia este un prinț tranformat într-un animal fioros printr-o vrajă pentru că nu putea să iubescă. Destinele celor doi se întâlnesc. Pentru a rupe vraja, Bestia trebuie să-i câștige dragostea frumoasei fete, altfel riscă să rămână așa pentru totdeauna.

Actorul american Josh Gad intepretează în acest film personajul LeFou, un camarad al principalului personaj negativ, Gaston, jucat de Luke Evans. Regizorul peliculei, Bill Condon, a modificat scenariul original și a introdus o relație între cei doi. Acesta spune că rolul personajului LeFou reprezintă un deschizător de drumuri în ceea ce privește vizibilitatea comunității LGBT (lesbiene, gay, bisexuali și transgender) pe marele ecran.

Noi sperăm că nu va fi așa.