ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Celebrul actor Charlie Sheen a dezvăluit că este purtătorul virusului Hiv într-un interviu pentru NBC. Starul de la Hollywood a ținut să încheie astfel speculațiile din ultima vreme despre acest subiect.

”Sunt aici să recunosc că sunt infectat cu virusul HIV”, a spus actorul.

Acesta a mai precizat că se simte ușurat de faptul că a scăpat de povara acestui secret, pentru care a trebuit să plătească milioane de dolari, fiind șantajat de mai mulți cunoscuți din cercul său de prieteni.

”Am avut încredere în ei, făceau parte din cercul meu de prieteni și am crezut că mă va ajuta faptul că și ei știu acest lucru. Încrederea mea s-a transformat în trădare din partea lor. Am reușit astăzi să scap din această închisoare”, a mai spus Charlie Sheen.

Actorul a mai precizat că nu știe cum a contractat boala și că este ”imposibil” ca el să fi transmis boala și altor persoane.