Celebrul actor Jean Claude Van Damme este captivat de frumusețile țării noastre. Acesta se află în aceste zile la Bâlea Lac, acolo unde filmează o reclamă, anunță Agerpres.

"Multă dragoste, României! Mulțumită vouă, fanilor, am ajuns cine sunt azi. Vedetele de cinema nu sunt nimic, fără public. A face un film presupune o echipă foarte mare și noi suntem foarte norocoși să fim împinși în față, ca să arătăm bine. Practic, când mă adresez vouă, vorbesc și în numele echipei mele. Mulțumesc, România! Vă iubesc!", a spus jurnaliștilor Jean Claude Van Damme.

Acesta s-a declarat încântat de peisajul de la Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine, în Munții Făgărașului, unde, deși joi erau minus 3 grade, actorul a filmat îmbrăcat doar într-o vestă, cu brațele goale.

Bâlea Lac este un loc "uimitor" pentru actorul belgian, care a apreciat foarte mult și puritatea apei oferite. Van Damme și-a făcut timp și a intrat și în biserica de gheață de la Bâlea Lac, un obiectiv unic în țară, în care s-a simțit foarte bine.

"Este un loc uimitor. (...) Îmi place toată lumea (...), am călătorit peste tot în lume. Este un loc uimitor. Este fantastic că aici există o biserică construită din gheață, unde, înăuntru, este foarte liniștitor", a mai spus actorul.

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.