Kira Hagi, fiica fostului mare jucător de fotbal Gheorghe Hagi, a fost desemnată „Cea mai bună actriță" la Actors Awards, o competiție internațională care recompensează actorii de pretutindeni.

Competiția Actors Awards oferă recunoaștere în fiecare lună actorilor de pe plan internațional, care joacă în filme de lung metraj și de scurt metraj, în producții independente sau în seriale TV și online. 

Kira, o tânără aspirantă la Hollywood, a fost remarcată pentru rolul din producția americană „Fragile". Ea a fost răsplătită cu titlul de „Cea mai bună actriță" pe decembrie 2017 la Actors Awards, o competiție ce o poate propulsa în atenția producătorilor.

„Foarte interesantă prestația acestei tinere și talentate actrițe. Kira a oferit o performanță extraordinară într-un provocator spectacol one-man show. A fost o plăcere să o urmăresc. Felicitări!", a transmis Jean Vincentelli, actorul francez care este președintele juriului Actors Awards. 


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.