Kira Hagi, fiica fostului mare jucător de fotbal Gheorghe Hagi, a fost desemnată „Cea mai bună actriță" la Actors Awards, o competiție internațională care recompensează actorii de pretutindeni.

Competiția Actors Awards oferă recunoaștere în fiecare lună actorilor de pe plan internațional, care joacă în filme de lung metraj și de scurt metraj, în producții independente sau în seriale TV și online. 

Kira, o tânără aspirantă la Hollywood, a fost remarcată pentru rolul din producția americană „Fragile". Ea a fost răsplătită cu titlul de „Cea mai bună actriță" pe decembrie 2017 la Actors Awards, o competiție ce o poate propulsa în atenția producătorilor.

„Foarte interesantă prestația acestei tinere și talentate actrițe. Kira a oferit o performanță extraordinară într-un provocator spectacol one-man show. A fost o plăcere să o urmăresc. Felicitări!", a transmis Jean Vincentelli, actorul francez care este președintele juriului Actors Awards. 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews