Kirk Douglas a împlinit venerabila vârstă de 101 ani, fiind unul dintre cei mai longevivi și legendari actori de la Hollywood. La fel ca în anii trecuți, membrii familiei i-au organizat o petrecere pe cinste și au publicat fotografii pentru a-l celebra.

Kirk Douglas, care își aniversează ziua de naștere pe 9 decembrie, a fost înconjurat de cei dragi, care au făcut publice și primele imagini de la petrecere.    

Kirk Douglas și-a așteptat invitații în fața ușii, care a fost împodobită cu flori albe și roșii ce formau vârsta împlinită de actor. Legendarul star a avut-o alături pe soția sa, actrița Anne Buydens (98 de ani), despre care a mărturisit în trecut că l-a ajutat să trăiască atât de mult. Cei doi sunt împreună de 64 de ani.    

„Am fost suficient de norocos pentru a-mi găsi sufletul pereche și cred că mariajul nostru minunat și «orele de aur» petrecut în fiecare noapte stând de vorbă, m-au ajutat să supraviețuiesc și să trec peste orice obstacol", declara Douglas anul trecut.    

Soții Douglas s-au ridicat din scaunele cu rotile și s-au îndreptat către reporterii adunați în fața casei lor pentru a-i saluta și a le mulțumi, potrivit Daily Mail. 

În ceea ce privește petrecerea, familia i-a pregătit două torturi, ambele cu semnificații speciale pentru actor, scrie People. Primul era ornat cu floarea-soarelui, o trimitere la una dintre cele mai bune interpretări ale lui Kirk Douglas, cea a pcitorului Vincent Van Gogh din filmul „Lust for Life", rol pentru care a primit și o nominalizare la Oscar. 

Al doilea tort a fost sub forma unor mănuși roșii de box și a fost însoțit de mesajul: „La mulți ani Campionului!". Poate cel mai important moment al carierei lui Douglas a fost cel în care a refuzat rolul din „The Great Sinner" și a ales să joace într-un film cu buget redus, „Champion", în care a făcut un rol memorabil, care i-a adus și prima nominalizare la premiile Oscar. 

Actorul Michael Douglas (73 de ani) a fost alături de tatăl său, împărtășind imaginile pe Facebook, alături de mesajul: „La 101 ani, tata este cu adevărat uimitor. Ne-am simțit incredibil!"
 
 
 


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.