Kirk Douglas a împlinit venerabila vârstă de 101 ani, fiind unul dintre cei mai longevivi și legendari actori de la Hollywood. La fel ca în anii trecuți, membrii familiei i-au organizat o petrecere pe cinste și au publicat fotografii pentru a-l celebra.

Kirk Douglas, care își aniversează ziua de naștere pe 9 decembrie, a fost înconjurat de cei dragi, care au făcut publice și primele imagini de la petrecere.    

Kirk Douglas și-a așteptat invitații în fața ușii, care a fost împodobită cu flori albe și roșii ce formau vârsta împlinită de actor. Legendarul star a avut-o alături pe soția sa, actrița Anne Buydens (98 de ani), despre care a mărturisit în trecut că l-a ajutat să trăiască atât de mult. Cei doi sunt împreună de 64 de ani.    

„Am fost suficient de norocos pentru a-mi găsi sufletul pereche și cred că mariajul nostru minunat și «orele de aur» petrecut în fiecare noapte stând de vorbă, m-au ajutat să supraviețuiesc și să trec peste orice obstacol", declara Douglas anul trecut.    

Soții Douglas s-au ridicat din scaunele cu rotile și s-au îndreptat către reporterii adunați în fața casei lor pentru a-i saluta și a le mulțumi, potrivit Daily Mail. 

În ceea ce privește petrecerea, familia i-a pregătit două torturi, ambele cu semnificații speciale pentru actor, scrie People. Primul era ornat cu floarea-soarelui, o trimitere la una dintre cele mai bune interpretări ale lui Kirk Douglas, cea a pcitorului Vincent Van Gogh din filmul „Lust for Life", rol pentru care a primit și o nominalizare la Oscar. 

Al doilea tort a fost sub forma unor mănuși roșii de box și a fost însoțit de mesajul: „La mulți ani Campionului!". Poate cel mai important moment al carierei lui Douglas a fost cel în care a refuzat rolul din „The Great Sinner" și a ales să joace într-un film cu buget redus, „Champion", în care a făcut un rol memorabil, care i-a adus și prima nominalizare la premiile Oscar. 

Actorul Michael Douglas (73 de ani) a fost alături de tatăl său, împărtășind imaginile pe Facebook, alături de mesajul: „La 101 ani, tata este cu adevărat uimitor. Ne-am simțit incredibil!"
 
 
 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews