ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Controversatul film "Patimile lui Hristos" regizat de Mel Gibson va avea o continuare. Informația a fost dată de Hollywood Reporter, care l-a citat pe scenaristul Randall Wallace, pelicula urmând să fie lansată în 2017.

Actrița Maia Morgenstern va juca din nou rolul Fecioarei Maria într-o continuare a filmului regizat de Mel Gibson în 2004.

Regizorul Mel Gibson pregătește o continuare, mizând și pe actori din vechea distribuție, informează Click.

Maia Morgestern în vârstă de 54 de ani, care a interpretat rolul Fecioarei Maria, în 2004, este pregătită să plece la filmări. Apropiații ei susțin că, zilele acestea, ea este așteptată la Hollywood.

"Maia va pleca zilele acestea în SUA și se va întoarce în septembrie”, au declarat surse apropiate actriței.

Scris și vorbit numai în latină și aramaică, avându-i în distribuție pe Jim Caviezel, Monica Bellucci și Maia Morgenstern,  "Patimile lui Hristos" a avut încasări de peste 611 milioane de dolari în întreaga lume și a fost extrem de controversat, fiind considerat antisemit. La doi ani de la realizarea filmului, însuși Gibson a fost acuzat de antisemitism, în timpul unui incident, când a fost prins beat la volan și arestat.